Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR

VECKANS FEELING

Precis som förra veckan = SÅ BRA! Efter ett år med både highs och riktiga lows börjar jag äntligen känna mig som mig själv. Jag känner mig stark i att vara jag. Jag gör sånt som gör mig glad. Och jag mår BRA!

VECKANS BÄSTA

Det är nog hela veckan sammanlagt. Det har liksom varit så mycket bra som hänt att jag inte kan urskilja något över det andra.

VECKANS SÄMSTA

Utan tvekan min visdomstand som den senaste veckan har bestämt sig för att kika fram, och därmed också gjort mitt liv till ett rent helvete.

VECKANS GODASTE

Kan vi snälla ta en stund för mina föräldrars matlagningskunskaper?? Viltfärsbiffar, hemgjort potatismos, engenplockade trattisar, Mormors rårörda lingon och (visserligen frys-köpta, but still) gotländska ärtor. Nämen snälla!

VECKANS FRÅGA

Är det bara jag eller blir det alltid så att när man kommer hem-hem så slutar det alltid i att man går i samma outfit dag in och dag ut? Trots att jag har packat en hel väska med kläder (vi snackar verkligen överpackning för 4 dagar) så har jag haft på mig samma jeans och samma tröja 3 dagar i rad nu. Blir det likadant för er eller är det bara jag som är lat, haha?

VECKANS UN-CRAVE

Under sån lång tid (vi snackar nog minst ett halvår, snart ett år) har jag druckit enorma mängder Cola Zero. Jag skäms lite över att säga det, men jag kunde lätt få i mig 2 liter på en kväll, typ 3-4 kvällar i veckan. Illa, I know. Klipp till att jag i Torsdags köpte hem två stycken 2-liters (specialpris på ICA, hehe). Och vet ni vad? Dom är fortfarande helt oöppnade. Trots att vi ätit Fredagsmiddag. Trots att jag har burit med dom till biblioteket när jag har pluggat. I min värld är det helt sjukt. Och helt fantastiskt!! Yay me!

VECKANS BEAUTY-TREAT

Nämen alltså bara se på det ⬆️!! Från hemmaklippt, slitet, torrt och tråkigt till toppat, färgat, återfuktat och rent ut sagt bara höst-fräsht. Älskar’t! Nästa gång satsar vi dock på en ännu större förändring, hihi!

VECKANS ÖVERRASKNING

Plötsligt hände det - jag blev inbjuden till mitt första event. Ja, jag har varit på ett par innan, men då har det varit som någon annans +1 eller för att jag har sökt/vunnit en plats eller liknande. Men nu, nu fick jag en personlig inbjudan. Hur kul??

VECKANS FUNDERING

Vad vill ni läsa om?? Har ni några önskeinlägg? Önskerubriker? Let me know! För jag har en hel del inlägg jag behöver förbereda, både till nu i tenta perioden (så jag bara kan lägga bloggen åt sidan), men framför allt inför resan. Inte en chans att jag tänker låta bloggen stå tom under de 36 timmarna flyg jag har mellan Sverige och NZ. Så hit me up!!

VECKANS KROPP

Alltså wow! Om vi bortser från förkylning (note: förkyld - inte sjuk) och tandvärk är känslan helt magisk. Som jag skrev mer i mitt inlägg Lägger om min kost så fick jag en riktig nytändning gällande kost och välmående efter att ha lyssnat på ett poddavsnitt Från Two of a kind. Även om det bara har gått ett par dagar och jag verkligen inte har hållt allt till 100% så mår jag redan så mycket bättre. Inifrån och ut. Se bara punkten om cola liksom =)

VECKANS TAGG

Att fortsätta med punkten ovan! Jag saknar verkligen att känna mig ”fit” inifrån. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den känslan, utan allt jag kan säga är att den är fantastisk. Och jag SKA dit igen! Woop woop!

VECKANS INSIKT

Tenta p börjar redan sätta sina spår stress- och panikmässigt. Bara 9 dagar till första tentan. Utöver det måste jag dessutom packa för NZ, söka visum, fixa mina naglar, fota och publicera x antal samarbeten, fixa den nya kurslitteraturen så jag får med mig den på resan, och så mycket mer. 2 veckor sen semester. Let’s do it!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Finns inget bättre än att få komma hem och äta ens föräldrars mat <33
nouw.com/desireekujala
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att läsa <3 och du är alltid så fiiiiin! Kram
nouw.com/malinkirstine
Netti Starby,
Vad härligt att du har haft en bra vecka! <3 Kramis
starbys.se
johnssons
johnssons,
Åh så kul att läsa<3
nouw.com/johnssons
KateOgembo
KateOgembo,
vilket bra inlägg😊
nouw.com/kateogembo
Hannativeskog
Hannativeskog,
Vad skönt att du äntligen känner dig som dig själv ❤️
nouw.com/hannativeskog
KellyEricsson
KellyEricsson,
Så kul att läsa <3
nouw.com/kellyericsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin