Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR

VECKANS MÅENDE

Jag höll på att skriva BRA, men så kom på att jag ju faktiskt hade ett par riktiga ångestdagar. Vi snackar total ångestklump, känslan av att vilja ställa in allt för att bara stanna hemma och gråta, alternativt dra till Arlanda och fly från allt. J*kla hormoner alltså... Men med tanke på att jag spontant ville skriva BRA så måste det ju bara vara ett tecken på hur grymt bra resten utav veckan har varit.

VECKANS BÄSTA

Hmm! Jag måste nog ta och ge den till mig själv. Jag har varit sjukt stark i mig själv och har lyckats ta beslut för min egna skulle som jag inte lyckats ta på många år innan. Helt ärligt är jag sjukt stolt över mig själv för det. Yay me!

VECKANS SÄMSTA

I vintras/våras bestämde sig min första visdomstand för att börja kika fram - vilket gjorde sviiiin ont. Men så bestämde den sig för att stanna i "uppväxten". Fram tills nu. Nu har den bestämt sig för att den utvidga sitt territorium, och bajs vad ont det gör!

VECKANS MYSIGASTE

Nämen alltså, det är ju utan tvekan tacomys! Check på nummer 2 utav mina Topp 3 mål för Oktober, btw. Nej men tända ljus, musik i bakgrunden, världens mysigaste kompisar, en massa gött snack och såklart tacosen i sig. Kan ju liksom inte bli bättre!

VECKANS SETT PÅ

First off PH såklart. Den stora frågan: NÄR kommer Nina in?? Som vi längtar!
Second så har dom ju äntligen släppt den nya säsongen utav Grey's anatomy. Jag har sett det typ sen det började gå på 5:an, så lyckan är total. Än bättre är att jag insåg att jag har missat en massa i säsongen innan, så nu har jag hela 15 + dom 2 nya avsnitten av 16 att kika igenom. Älskar't!

VECKANS PARTY

Alltså kan vi ta en stund för SATS Awards i Fredags?? Jag har inte hunnit skriva ihop något än, men jag lovar att ni ska få ta del utav det. Vi snackar hela Berns, vi snackar Molly Hamma och Hov1, vi snackar x antal glas bubbel och vi snackar dans inkluderat bugg-lyft, haha!

VECKANS YAY ME

Efter en liten panik-insikt i att tenta p is on it's way och jag har pluggat cirka 0 har jag plötsligt lyckats lägga om mina vanor helt. Mina heliga checka blogg-och-love-island till frukosten är utbytt mot att jag läser kurslitteratur. Sååå sjukt i min värld, haha! Men YAY ME!

VECKANS MOTTO

VÅGA VÄGRA VARA SJUK! Som ni vet tror jag till tusen på att allt handlar om att bestämma sig och just nu kämpar jag hårt med just det. Vi snackar förkylning till tusen. En kille hade varit döende i sin man cold just nu, men jag kämpar. Extra C-vitaminer, nässpray, promenader, hålla igång - allt! VÅGA VÄGRA VARA SJUK (för det har jag verkligen inte tid med!).

VECKANS TJUVSTART

Som jag skrev igår så har jag nallat på risgrynsgröten. Lite väl tidigt, I know. Men sååå gott, så jag tänker inte ens ha dåligt samvete för det, hihi!

VECKANS FINASTE BILD

Fick jag skickad till mig, från ingenstans, från min lillasyster. Alltså hur otroligt fina är inte mina älskade föräldrar?? Är inte det här kärlek i en bild så vet jag då inte!

VECKANS UTMANING

Var ju att utmana sig självt med 3 saker för att utvecklas och kliva ur sin comfortzone (läs inlägget HÄR). Och kommer ni ihåg att vi skulle sammanställa hur grymma alla har varit i ett och samma inlägg? Så lämna en kommentar här under med vad ni har lyckats med! Och glöm inte hur grymma ni är!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh, Grey's<33 har oxå alltid sett det och här sett första två avsnitten av 16 nu. slutet på första och hela andra är 😱😭😍😬🙈 typ. Kör hårt med tentap och njut med fler tacomys. Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men alltså vilken vacker och kärleksfull bild på dina föräldrar!! <3 Så fina <3 ååh, förstår verkligen att tacomyset hamnade under veckans mysigaste, det såg helt underbart ut! KRAM <3
nouw.com/sandrakannasto
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Du är så fantastiskt stark!! Du klarar verkligen allt<3
nouw.com/mayamolanderz
linndossing
linndossing,
Åh så fin bild på dina föräldrar!!! Nina kommer snart in, följer ett spoilerkonto som avslöjade exakt när hehe så snaaaart!!! Är så jävla taggad 😭😍 Kram
nouw.com/linndossing
malinlinneaa
malinlinneaa,
Jag är så sugen på risgrynsgröt så jag kommer tjuvstarta på den också snart 🙊😊 kram
nouw.com/malinlinneaa
aminakerimova
aminakerimova,
Åhh!! så fina <3
nouw.com/aminakerimova
Netti Starby,
Jag längtar också tills Nina kommer in på PH! 😃 Kramis
starbys.se
emelieekman
emelieekman,
Så härlig lista, kram!! <3
nouw.com/emelieekman
malinkirstine
malinkirstine,
Så härlig lista <3 Fina fina fina du! Vill träffas och kramas och fika snart! Kram
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin