Veckans Lista

VECKANS MÅENDE

Riktigt bra faktiskt! Jag har visserligen haft ett par riktiga downs. Men överlag så kan jag inte konstatera något annat än om det är såhär att vara 24 så kan jag verkligen leva med det.

VECKANS BÄSTA

Har utan tvekan varit äran av att vara Veckans blogg, och framför allt all kärlek jag fått utav er. Det är verkligen heeelt otroligt! Så tack hjärtan! Tusen tusen tack!

VECKANS SÄMSTA

Går till stressade j*kla Stockholmare till satkärringar (rent ut sagt - och ursäkta min franska). Det är vid sånna tillfällen (tänker inte gå inte på exakt vad) som jag övervägar att flytta hem till Gotland. Alternativt till en öde tropisk ö någonstans. Men vad hände med visad hänsyn och gemensam respekt?

VECKANS BÄSTA KONSTATERANDE

Jag börjar gilla Torsdagar. Ni som har följt mig lite längre vet att Torsdagar är dagen då världen hatar mig. Det går inte att undvika att det är då tallrikar åker i golvet, kollektivtrafiken står still, byxor spricker, man blir påkörd eller man glömmer plånboken på bussen. Torsdagar hatar mig, vilket gör att också jag ogillar dom. Men efter att ha börjat gå på våra sektionspubbar, träffat nytt folk, dansat och haft sjukt kul så börjar jag gilla även veckans fjärde dag.

VECKANS YAY ME

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag har klivit ur min comfort zone den här veckan. Det känns lite smålöjligt att skriva, men jag är så stolt över mig själv. Fokus på vänner, nya möten, pushat mig själv att inte vara så j*kla lat utan faktiskt hitta på grejer (typ som att gå på pub på en Torsdag). Nej, nytt år var det verkligen!

VECKANS TRÄNING

Har varit väldigt ensidig. I och med att jag har release på mina pass nu på Tisdag så har det varit att köra igenom och nöta varje dag. Nog för att jag älskar dom, men när man "måste" göra det om och om igen, och inte kan köra det man egentligen är sugen på så blir det lite tröttsamt. Kan ni förstå vad jag menar?

VECKANS UTMANING

Den här veckans utmaning var ju att varje dag stå i plankan i 1 minut. Så sjuukt kul att ni var så många som var på. Hur gick det för er? Jag ska erkänna att jag glömde det i Tisdagskväll, dock stod vi i stående planka med bear-crawl i nästan en hel låt på BodyCombaten, så jag tycker nästan att det räknas, hihi.

VECKANS DRYCK

Fråga mig inte varför, men hela veckan har jag haft världens crave på jordgubbssaft. Sååå gott ju!

VECKANS CRAVE

Okej, döm mig inte allt för mycket. Men ni vet sånna där äckliga, slimiga skivade champinjoner på konservburk? Alltså MUMS säger jag bara. Den här veckan har jag nog ätit typ en burk om dagen.

VECKANS WO-FREAKING-HO

Jag gjorde det! Jag bokade min drömresa (okej, en utav dom). Kan ni förstå att jag om bara en månad åker iväg för att tillbringa 2 veckor på Nya Zeeland?? Inte jag i alla fall!

VECKANS SKÖNASTE PROJEKT

Är utan tvekan BLOPPISEN (det finns fortfarande en del saker kvar, så in och fynda HÄR). Det tog ett bra tag att förbereda, att hålla koll på och sen skicka alla paket. Men det var verkligen sååå skönt att bli av med grejer. Så ja - in och fynda så jag kan fortsätta tömma förrådet, haha!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Underbar lista vännen! Och än igen grattis till veckans blogg🎉 you are soooo worth it! och snart kommer en inbjudan på posten till mitt bloggevent med 😉 kram ❤️
nouw.com/matildawaern
Anita,
Wow, grattis till en riktig kanonresa inbokad finis!! Det är du värd 😃
siliiins.blogg.se/
artibus
artibus,
Älskar denna lista hos dig lika mycket som jag älskar bilden på er längst ner. Så fina! Hoppas verkligen du får en till bra vecka med jordgubbssaft <3
nouw.com/artibus
ThereseMalmqvist
ThereseMalmqvist,
Så mysig lista <3
nouw.com/theresemalmqvist
sweetwords
sweetwords,
Så härlig lista och tråkigt med surmulor men roligt att du vart veckans blogg =D
nouw.com/sweetwords
norapersson
norapersson,
Så himla fint inlägg<3
nouw.com/norapersson
ByAlma
ByAlma,
Jättebra inlägg😻
nouw.com/byalma
belindafelicia
belindafelicia,
vilken härlig lista! Lånar nog den någon gång framöver!
nouw.com/belindafelicia
isabylund
isabylund,
Åh men hjärtat, känns som du är på ett bra place i livet ändå! Du gör ju grej på grej som är utvecklande och modigt. heja dig för fan <3
nouw.com/isabylund
coconuttie
coconuttie,
Så utrolig spennende med New Zealand, gleder meg til å se og høre mer 😃 <3
nouw.com/coconuttie

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin