Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Hängselbyxor HÄR // Skor HÄR

VECKANS MÅENDE

Lite sådär. Efter att ha haft ett par bra veckor blev det väldigt påtagligt att det inte har varit lika bra de senaste 7 dagarna. Jag har känt mig ensam, utan att ens ara det. Jag har känt mig ledsen, utan att ha varit det. Jag har känt mig stressad, utan att ha varit det. Det blev liksom en riktig flashback till för ett par månader sen när jag var i botten... Men nu bestämmer vi att nästa vecka blir bättre helt enkelt!

VECKANS HAR GJORT

Inte det jag borde ha gjort i alla fall. Fasen vad jag ligger efter med plugget alltså... Utan tvekan ett stort måste inför veckan som kommer!

VECKANS FIRANDE

Go, go, go, go shawty. It's your birthday, gotta party like it's your birthday. And I did! Jag tänkte försöka skriva ihop lite mer om det ikväll, men vi snackar fuldans på krogen fram tills halv 5. SÅ KUL!

VECKANS SINGELLIV

No existing. Var hittar man snygga killar i Stockholm?? Någon som kan svara på det? Något födelsedagsragg blev det ju då inte. Och kom inte och säg Tinder, för den grejen förstår jag mig då inte på, haha!

VECKANS KÄRLEK

Går istället för till grabbar, till min lilla studentlägga. Jag blir verkligen mer och mer kär i den för var dag som går. Nu ska jag bara se till att få tag i det sista jag vill ha; en stor spegel, en sittpuff, en ny matta, en taklampa och lite andra småsaker. Men det är verkligen galet vad mysig den är!

VECKANS UTMANING

Den här veckans utmaning var ju att köra yoga minst tre gång. Hur har det gått för er? Jag säger check på mina. First out var en BodyBalance i Onsdags, därefter körde jag själv en session efter gymträningen i Torsdags och sist men inte minst imorse.

VECKANS TRÄNING

I Tisdags fick vi de nya releaserna (koreografierna) för Jamen och Combaten, så nu är det bara att öva, öva, öva så att det snart sitter. Och ja, det märks. Combat 5 dagar i rad börjar kännas i kroppen kan jag säga. Men samtidigt är det så sjukt kul att det faktiskt inte gör något.

VECKANS FÖRFRÅGNING

Ihhh! Fick ett mail som verkligen fick mig att hoppa av lycka. Hatar att göra såhär, men ni kommer få veta ALLT imorgonbitti =)

VECKANS SAKNAR

Min älskade familj! Efter en hel sommar ihop är det nu väldigt länge sen jag träffade dom. Tack och lov var min lillasyster Isa uppe och firade med mig i Fredags och just i den här stunden är resten av familjen påväg upp till mig över dagen. SOM jag längtar efter att pussa på dom!!

VECKANS HAR SETT

Såååå mycket reality-skit (rent ut sagt). Jag är konstant up to date på både PH och Love Island Sverige. Dessutom sträck-ser jag Love Island UK. Det är nästan så man skäms alltså, men samtidigt kan jag inte låta bli att älska det lite granna, hehe.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh så roligt att det blev mycket firande då du fyllde år 😃 Låter som att det var en toppen kväll, längtar efter att få läsa mer om den hihi! 😃 <3 Kram finis <3
nouw.com/sandrakannasto
Netti Starby,
Grattis i efterskott och jag förstår mig inte heller på Tinder. Vad roligt att du har festat till klockan 5 på morgonen! <3 Kramis
starbys.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh finaste Matilda!! Jag hoppas verkligen att ditt födelsedagsfirande var något av det roligaste, ser helt klart fram emot inlägget! Yoga är någor jag verkligen skulle vilja testa på mer, verkar så skönt för kroppen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Emma,
Härlig läsning o härliga bilder 😊
Grattis i efterskott <3
nouw.com/emmalisch
isabylund
isabylund,
Kungsholmen!! Det är där snyggingarna håller hus!! Ska bara ta reda på hur jag ska få kontakt med dem 😉
nouw.com/isabylund
Yasmine,
Älskar dessa listor! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
happyM
happyM,
Relaterar!! Ligger efter med plugget jag med, vi får kämpa på i veckan, det klarar vi!! Stor kram underbaring ❤️
nouw.com/happym
Alice,
Stort grattis i efterskott finaste du, och så nyfiken jag blev nu på ditt mejl, hihi! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Låter himla roligt med yogautmaning..
nouw.com/stegsamlaren
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh du är så fantastisk vännen!!! 💖
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin