Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS MÅENDE

Som jag skrev i det HÄR inlägget så MÅR JAG SÅ BRA! Jag trivs så otroligt bra i Stockholm, jag fullkomligt älskar mina vänner, jag börjar trivas i mig själv igen efter den här jobbiga perioden från break-upet - jag mår bra helt enkelt!

VECKANS BÄSTA

Det är utan tvekan det faktum att jag lyckades konstatera VECKANS MÅENDE. Stunden som tankarna började flöda och den totala känslan fyllde min kropp - nej, vad underbart det var!

VECKANS SÄMSTA

Lite hemlängtan. Inte som i att jag vill hem till Gotland, utan som i att jag saknar min älskade familj.

VECKANS OMNÄMNING

I Måndags hörde en utav redaktörerna för Metro Mode och Studentkortets blogg av sig till mig. Hon hade hittat mitt inlägg Tips till alla studenter och undrade om dom inte kunde få publicera den. Hur kul??

VECKANS KLÄDESPLAGG

Det är utan tvekan dom HÄR jeansen som jag fick hem i Torsdags. Alltså ÄLSKAR!!!

VECKANS FINASTE

Och mest överrraskande var när jag i Fredags hämtade posten och hittade det här otroliga paketet från @artibus och hennes Daniel. Det var verkligen så jag fick tårar i ögonen, för hur fina och omtänksamma är dom inte???

VECKANS MEST OVÄNTADE

Är utan tvekan att jag gick ut och tog ett glas vin en vanlig Torsdag. Backa ett par år så drack jag alkohol max, och då menar jag max, en gång i månaden. Att dricka två veckor i rad var verkligen en pina och att dricka en "vanlig" vardag är för mig fortfarande otänkbart. Men så kom Torsdagspubben (våran sektions pub är öppen på just varje Torsdag, därav namnet) och jag tänkte att jag kan ju lika gärna vara nykter där som ensam hemma. Vips satt jag där med ett glas vin och hade hur trevligt som helst. Så fler Torsdags-pubbar för Matilda!

Note: Jag promotear absolut inte drickandet i sig, utan de sociala sammanhang jag numera hamnar i som jag tidigare undvek.

VECKANS CHOCK

Att jag vann Olympus-kameran på eventet. Nog för att vi bara var 5 stycken som var med och tävlade i slutändan, haha, men jag hade då ändå aldrig trott att det faktiskt var jag som skulle kamma hem det. Som jag nu längtar efter att få börja utveckla mitt fotointresse och fortsätta langa bättre och bättre bilder =)

VECKANS SKÖNASTE

Att jag äntligen börjar komma i ordning i läggan. Soffa check, soffbord check, bord check, stolar check! Nu ska jag bara ta tag i att få det precis så som jag vill ha det med =)

VECKANS SETT

Bara en massa guilty pleasure reality-skit, haha! Vi snackar Love Island Sverige, Love Island UK, Paradise Hotel och finalen av Paradise Hotel Norge. Nästan lite så man skäms, hehe!

VECKANS RESEPEPP

Som jag har nämnt har jag ju kanske ett utav mina drömresemål inplanerat som min post-tenta-resa (säg bara att allt faller på plats!), men så hände det i Fredags att jag kanske har börjat planera en resa till med en kompis i December. Håll tummarna för att den också bestämmer sig för att klappa, hihi!

VECKANS TRÄNING

Vilken grym vecka det har blivit! Sån bra variation mellan "lättare" gympass och köttiga klasser. För att inte tala om gårdagen! 8 pass på en dag - BOOM säger jag bara! Vilodag idag säger jag bara, hahaha!

VECKANS UTMANING

Var ju att planera veckans matsedel (läs inlägget HÄR), och hur har det då gått? Jag ska erkänna att jag inte har följt det till punkt och pricka då jag i Torsdags kom hem så sent och hade så brottom iväg att jag inte hann laga någon mat. Men istället för att bara äta något skräp som vanligt, så tog jag en utav mina "bra" matlådor. Så jag tänker utan tvekan ge mig själv godkänt! Hur har det gått för er? Berätta!

VECKANS HÄRLIGASTE

Det måste då vara mina morgonpromenader som jag hållt i sen förra veckans utmaning. Det blir inte varje morgon men 3-4 (beror på hur dags jag börjar skolan eller om jag har något inplanerat väldigt tidigt), och alltså jag tror inte att det finns något bättre sätt att starta dagen på. Så det fortsätter vi med!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhhh vad kul att dem publicerade ditt inlägg!!! Hoppas verkligen att du tar åt dig av hur sjukt grym du är!! Du är en inspiration helt klart, helt galet hur duktig du är ❤️ Stor puss och kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Åh så fint med inflyttningspresent, blir så glad att du trivs så bra nu! Så kul att du vann kameran, bästa!! <3 Kram
nouw.com/linndossing
sweetwords
sweetwords,
Liknande sådana jeans har ajg med och älskar dem, samt fin inflyttnignspresent
nouw.com/sweetwords
Louiseelinore
Louiseelinore,
Men vad fint av dom att skicka en inflyttningspresent! 😃 Kram<3
nouw.com/louiseelinore
malinkirstine
malinkirstine,
DÖR FÖR DIG!!!! Hur jäkla vacker kan man bli? <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så mycket härliga saker som har varit denna veckan. Jag förstår TOTALT att du trivs i Stockholm! Jag blir så sjukt glad att du mår så bra nu ÄNTLIGEN!!! Stort Grattis till kameran, du var så värd den KRAAAM <3 <3
nouw.com/emmamehrali
mollysvedin
mollysvedin,
Så skönt att höra att du trivs så bra i Sthlm finis 😍 och Emelie är ju så fin som vanligt 💗
nouw.com/mollysvedin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så otroligt fint gjort utav Emelie & Daniel! 😍 Och återigen grattis till kameran, ser fram emot alla kommande bilder, hihi ❤️ Kramis
nouw.com/lillymihlte
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Härligt inlägg!
nouw.com/fredrikapersson
Yasmine,
Nej vad roligt att du vann kameran! GRATTIS! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin