Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

BUDAPEST!! Omg vilken fantastiskt stad, omg vilken fantastisk resa - bara OMG!

VECKANS ONÖDIGASTE

Minns ni att jag insåg att jag hade glömt min datorsladd när jag satt vid gaten? Minns ni att jag sprang iväg och köpte en för lite lagom dyr en? Tror ni att jag använde den? Nope, jag har inte ens öppnat förpackningen. Jag insåg att jag klarade mig utan datorn och tänkte att jag skulle lämna tillbaka den när jag landade igen. Tror ni att dom hade öppet?? Nope. Så nu håller jag på och krånglar med att göra en retur via deras hemsida då dom bara har butiker innanför securityn... Wish me luck! Annars är det bara att höra av er om ni behöver en ny en ;)

VECKANS SER FRAM EMOT

Att komma i form igen. Låt mig förklara. Som jag har skrivit så är min kropp ur balans både fysiskt och psykiskt. Genom att komma tillbaka till rutiner så kommer jag också att komma till, i alla fall mer utav en balans. Regelbundna måltider, matlådor med lagom stora portioner, ett mer strukturerat träningsschema, vardagsmotion, träffa mina vänner dagligen, "tvingas" till att vara social och trevlig and so on and so on. Och allt det tillsammans kommer leda till att jag känner mig mer fit/hälsosam/bra igen.

VECKANS MÅSTE TA TAG I

Jag MÅSTE verkligen ta tag i att sortera, fota och lägga upp både kläder, skor och inredning. Jag får verkligen panik över hur mycket grejer jag äger. Och inte använder heller. Jag har sååååå mycket helt oanvänt som bara ligger och det gör verkligen ont i mitt hjärta. Så det här projektet är ett att ta tag i!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

SOFIA!!! Och mina andra Stockholms-kompisar med såklart. Men Sofia lite (väldigt) extra. Kan ni förstå att jag äntligen ska få träffa henne imorgon efter 3 månader ifrån varandra?? Som jag ska pussa på henne!

VECKANS GODA GÄRNINGAR

- Jag gick fram till ett random gäng med äldre damer som skulle köpa metro-biljetter i Budapest och frågade om dom inte ville ha min som jag hade köpt men bestämde mig för att inte använda när jag lika gärna kunde gå. Sån fantastisk känsla över hur glada och tacksamma dom blev =)

- Jag påpekade för en turist mitt på gatan att dennes ryggsäck var öppen, och minskade då både stöldrisken och bara den allmänna risken att något skulle ramla ut.

- Jag hjälpte det äldre paret framför mig att bära upp sina kabinväskor för den branta flygplanstrappan.

Note to all! Hjälp andra mer i vardagen. Så små enkla saker kan betyda så himla mycket plus att man känner sig oerhört bra i hjärtat efteråt, hihi!

VECKANS SKÖNASTE

Är att jag börjar få en lägenhet. Inte bara 24 kvadratmeter utav kaos, utan faktiskt en lägenhet. Efter Fredagen och Lördagens bestyr med IKEA-besök, Malm-byrå, mitt totala ombyggnadsprojekt (ni som inte har sett det får skynda er in på min insta och kika på min story. Hur bra blev det inte??) och en väldans massa fixande så kan man faktiskt se golvet - på vissa ställen. Och vet ni vad? Det här kommer verkligen bli SÅ bra!

VECKANS PROUD MOMENT

Helt klart mitt byggprojekt igår. Instämmer helt klart i min systers kommentar om att vi har våra älskade föräldrar att tacka för att vi faktiskt är något så när på händiga, hihi!

VECKANS FUNDERAR PÅ

Att beställa hem ett par sammetsstolar. Eller snarare är jag säker på att jag ska göra det och just nu har Ellos 20% på bland annat möbler. Frågan är bara om jag ska ha dom HÄR eller dom HÄR?? Please help! Sen funderar jag på att spray-måla typ den understa decimetern av benen i guldfärg. Hur fint skulle inte det bli?

VECKANS FUNDERAR PÅ NUMMER 2

Var ska nästa resa gå? Med vem? Och kommer det bli någon innan den obligatoriska post-tenta-resan?

VECKANS WISH ME LUCK

Jag håller faktiskt på och laddar för att åka in till stan och jobba som visningsvärd för Fastighetsbyrån Östermalm. Woop woop woop! Känns så fantastiskt att få komma tillbaka och toucha vid min mäklar-dröm efter så lång tid ifrån den. Så wish med luck!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Wow vad fantastiskt!! Du är så fin som hjälper andra i din vardag, verkligen en viktig sak! Kram ❤️ Längtar efter dig!
nouw.com/linndossing
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh så fina stolar, och bra ide med gulbenen, lite sugen på det själv nu faktiskt 🙈
nouw.com/johannagrahn
Netti Starby,
Vad gulligt av dig som hjälpte andra människor och vad underbart att du har fått tag i en lägenhet! <3 Kramis
starbys.se
elinelmersson
elinelmersson,
Bästa listan och så mycket härliga svar. Jag älskar din syn på livet, i stort och i smått. Du verkar vara en av de mest geniuina och härliga personerna - wow Matilda!! <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
artibus
artibus,
Ser så mycket fram emot att få se din fantastiska lägenhet någon gång! Du ä grym hjärtat som fixar altl själv med lägenheten, hoppas det löser sig med laddaren också haha. Ha en fin vecka älskling! <3
nouw.com/artibus
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Stort lycka till på näst sista punkten! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
Ida,
Åhh så underbar lista!! Sååå fina bilder, du är så vacker Matilda!!! Och stort lycka till med visningen!! :'D kram finis
idanilssonphoto.se
Therese,
Budapest är verkligen en fantastisk stad!
www.theresemolander.se
Linda,
Vilket charmigt upplägg på inlägget ^^
lhsmaskiner.se/
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du är så bra & så otroligt godhjärtad vännen! Det gör så mycket att göra de små sakerna för någon annan - vilken positivtet du sprider! Tänk om de fanns fler som du här i världen, då skulle vi leva i ett paradis! ❤️❤️ KRAM HJÄRTAT
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin