Veckans Lista

VECKANS MÅENDE

Helt ärligt, inge vidare alls. Let’s leave it at that.

VECKANS HAR GJORT

Jobbat. Just nu sitter jag och fuderar på om jag ens gjort något annat.

VECKANS BÄSTA

När jag kommer på att jag faktiskt har gjort en del saker i alla fall. Roadtrip, poolhäng, lunch hos Mormor och Morfar, ett antal bra träningspass och lite till.

VECKANS MAT

Räkor! Mm-mm-mmm! Finns det ens något somrigare än rökta räkor med citron och aioli när det kommer till matväg??

VECKANS DRYCK

Bubbelvatten! I määäängder! Och så lite kaffe på det (hej nattvecka).

VECKANS KÄRLEK

Går utan tvekan till er alla! Kommentarerna på mitt inlägg igår gick verkligen rakt in i mitt hjärta! Och det faktum att ni är så otroligt många (för att vara min lilla blogg) som är här inne dagligen trots att det inte känns som att jag är något annat än deppig och negativ just nu, nej, det finns inte ord som beskriver. Så TACK <3

VECKANS OMNÄMNING

Kan vi ta en liten stund för den totala lyckan och chocken som uppstod när jag loggade in och fick se att @nouw hade nämnt mig i inlägget Veckans outfit?? Alltså IHHHHH!

VECKANS LÄNGTAR EFTER

Att börja skolan igen så att man har ett måste i att gå upp varje morgon och faktiskt klä sig lite snyggt igen. Största delen av sommaren har jag bott i antingen samma jeans och tröja, arbetskläder eller träningskläder. Så som jag längtar efter att känna mig snygg i olika outfits igen!

VECKANS LÄNGTAR INTE EFTER

Att jag i och med flytten till Stockholm förlorar mina proffsfotografer i form utav mina otroliga systrar. Bilderna dom har hjälpt mig med den här sommaren har varit helt magiska. Och nu ska jag på något sätt försöka lösa det själv... (Ber om ursäkt i förväg)

VECKANS TACKSAMHET

Att jag i år har kommit till ett stadie i livet där jag verkligen uppskattar det lilla i vardagen, det lilla i livet. Finns det ens något så magiskt vackert som solnedgångar? Jo, möjligtvis soluppgångar. Annars vet jag faktiskt inte.

VECKANS TAGG

Hösten! Okej, absolut inte hösten i sig (nej fyyy för Oktober-rusket), utan känslan av nystart. Jag vet inte hur det är med er, men för mig är hösten nästan en betydligt större milstolpe och omstart än vad nyår är. Nya rutiner, ny termin i skolan, nya samarbeten, ny inställning - nystart helt enkelt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Jag håller med om att hösten är bra för nystart, även om ruggigt höstväder inte är det roligaste så tycker jag om augusti och september, att komma in i nya rutiner igen.
nouw.com/artist
Denisealice
Denisealice,
Mysig läsning. Viktigt att försöka vara tacksam för det lilla för det är ju det som är livet liksom <3 Superfin bild på dig också! kram
nouw.com/denisealice
Tovisa
Tovisa,
Vilket mysigt inlägg! Så fin du är också, kram!<3
nouw.com/tovisa
SimonAndersson
SimonAndersson,
Höärlig lista 😊
nouw.com/simonandersson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Du är bara helt underbar😊
nouw.com/matildawaern
MissJohansson
MissJohansson,
Du är så fantastisk vännen! Stor, STOR kram hjärtat! <33
nouw.com/missjohansson
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så roligt att läsa, som alltid finis! <3
nouw.com/adelinaadelina
Lillymihlte
Lillymihlte,
Håller så med dig om dina tankar kring hösten, det är verkligen som en nystart och som även jag längtar till skolan drar igång nu, skapa rutiner, gå upp och få klä på sig en snygg outfit - åh! Vi rockar denna hösten tillsammans hjärtat! ♥♥ Stor kram!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Du är så himla fin <3 Längtar också efter en nystart, hösten är fantastisk! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Jag håller med dig om att hösten är den riktiga nystarten! 😃 Och grattis till din omnämnelse 😃 Kram vännen <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin