Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA

Så svårt! Men det måste väl vara det faktum att det är frivecka, vilket betyder att jag har kunnat fylla dagarna med en massa roligheter utan att behöva tänka på att ställa larm för att gå upp och jobba mitt i natten.

VECKANS SÄMSTA

Att veckan gått så otroligt snabbt. Men ja, det är väl lite så när man är ledig?

VECKANS ÄLSKAR

Jag vet egentligen inte om man kan säga att man älskar något som gör så ont, men jag fullkomligt älskar min nya Epilator från Remington! Jag är en rätt hårig person och har typ konstant stubb under armarna trots att jag rakar mig varje dag. Men med den här är jag helt hårfri trots att jag inte har gjort något på en vecka. Älskar't!!

VECKANS MYSIGASTE

Var utan tvekan heldagen ute på Näs tillsammans med Agnes! Att få se hennes bild utav Gotland och en massa egentid med henne = magiskt!

VECKANS SKÖNASTE

Äntligen fick jag tummen ur och bad Mamma om hjälp att toppa mitt stackars hår, vilket var looooong over due! Slitnare hår får man nog leta efter. Eller snarare, fick man leta efter. Nu är det faktiskt väldigt fräscht =)

VECKANS GODASTE

Det blir nog oavgjort mellan salladen jag åt i Nisseviken när jag hälsade på Agnes, och Bada Bing Bada Bowlen jag och Mamma åt i Täby Centrum.

VECKANS HÅLLER TUMMARNA

Jag håller alla mina tummar och tår för att personalavdelningen går med på min pursers förfrågan om att jag ska få gå kvar på det schemat jag gör nu, och inte byta över till Visborg (en annan båt) nu på min sista arbetsvecka.

VECKANS TRÄNING

Jag insåg precis att bortsett från ett ynka gympass i början utav veckan så har alla veckans träningspass varit löpning. Snacka om kontraster! Under Juli sprang jag nästan inte en enda gång och plötsligt är det nästan bara löpning. Hur var det nu? Var jag periodare eller?

VECKANS WOOP WOOP

Att jag nu har nycklarna till min lilla studentetta i Stockholm! Jag är verkligen så fruktansvärt taggad på att flytta in på riktigt, både för att få inreda och göra det fint på mitt sätt och för att det är världens studentområde (well, så gott som det kan bli i Stockholm). Äntligen ska jag se till att få leva studentlivet lite med =)

VECKANS FÖRLÅT, MEN

Förlåt men, har Norrmännen ingen smak när det kommer till killar? Eller finns det inga snygga? Jag har precis börjat titta på Paradise Hotel Norge (säsong 10), don't ask me why. Och förlåt igen, men dom är ju verkligen inte i klass med dom svenska deltagarna.

VECKANS SKA GÖRA MER

Carpa dagarna! Det behöver verkligen inte vara komplicerat att göra dagen "värd" istället för en dag som bara passerade hemma. I Fredags åkte exempelvis jag och Wilma till Follingbo Kalkbrott och tog ett snabbdopp. Vad kan vi ha varit borta totalt? 45 minuter? Men att bara komma iväg och göra något betydde verkligen så himla mycket. Så mer sånt!

VECKANS FUNDERING

Okej, det här låter kanske lite smålöjligt men jag får inte ens hälften så många likes på mina instabilder som jag brukade få. Jag tycker dock inte att jag har gjort något annorlunda mot innan och lägger upp samma typ utav bilder. Så vad beror det på?

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
Så kul att läsa. Gud vad spännande med nycklarna!! Snart får jag mina också. Iiih <3
nouw.com/adelinaadelina
Johannna
Johannna,
Ja så är det alltid när man är ledig. När man väntar på semester går tiden långsamt och när man väl har semester så går tiden sjukt snabbt 🤣
nouw.com/johannna
Hilma
Hilma,
Ååååh blir så glad över det här med din lägenhet! 😃 😃 Ska bli sååååå spännande! KRAM HJÄRTAT! <33
nouw.com/hilma
Ida,
Wow vilken sallad och bowl!! Mums! Och älskar känslan av att ha klippt håret! Så fräscht liksom 😊
Kanske färre som är inne på instagram på sommaren? Fler som drar ner på sociala medier då. En tanke bara.
Kram ❤
onlyonewaytogo.blogg.se
Therese,
Vilka härliga bilder!
www.theresemolander.se
isabylund
isabylund,
Ah jag är så efter nu men VAR har du fått lägga? Lappis? Oavsett du vill eller inte så kommer jag på husesyn så snart du är hemma igen : )))
nouw.com/isabylund
Annika,
Vad roligt att du fått lägenheten, hoppas att du ska trivas där. Önskar dig en trevlig vecka som kommer.
ladyochlufsen.blogg.se
Linda,
Det hade varit så nice om "veckans bästa" va nått i stil med: SKA BESÖKA LINDA I TYRRE hehe.. <33
lindaviktoria.se
Matilda Berlin,
Agreed på den!! Säg bara till när du är ledig så kommer jag! =) <3
matildaberlin.se
linndossing
linndossing,
Längtar så efter att få se bilder på lägenheten, om du vill det vill säga!! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Det där med instagram funderar jag också på... De har ju så konstiga algoritmer, suck! Kram <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin