Veckans Lista

VECKANS BÄSTA

Är utan tvekan att jag verkligen har carpat och levt i den här arbetsveckan, och inte bara låtit den passera. Jag har badat i havet, hållt träningspass, varit på Kallis, varit på födelsedagsfest, hängt med vänner, och varit ute och ätit. Jämför det med förra året när arbetsveckorna bara gick ut på att jobba, träna och sova.

VECKANS SÄMSTA

Dramaskapande guys. Här har man alltid gått runt och hört att tjejer är dom som för drama med sig, som aldrig kan prata ut och som allmänt skapar kaos. Men killar är fasen värre!

VECKANS ÄLSKAR

Att vara glad! Jag får konstant kommentarer och frågor om hur jag kan vara så glad klockan 3 på natten. Vet ni vad mitt svar är? Livet är så mycket roligare när man är glad. Och det stämmer verkligen! Hade jag istället gått runt och tjurat så lovar jag att nätterna hade gått så himla mycket långsammare, men med ett stort leende på läpparna kan man lura sig själv att man faktiskt är både piggare och gladare än man kanske är =)
Plus att ett leende i 99% av fallen smittar av sig, både på andra och även på sig självt, hihi!

VECKANS VACKRASTE

Få saker slår nog hur otrolig soluppgången i Fredags var! Jag, Alvina och Ellinor sprang runt och pratade om den i flera timmar, för alltså wooow vad vackert det var!

VECKANS SMÅ-PANIK

Hur snabbt har inte den här veckan gått? Och det är trots att det har varit en jobbvecka. Nästa vecka är det frivecka och den kommer ju gå hur snabbt som helst med. Och därefter är det bara en enda arbetsvecka kvar. Sommaren är alltså snart slut... Fudge!

VECKANS TOTALA ÅNGEST

Att jag nästa arbetsvecka inte ska jobba kvar med det gänget jag är med nu, utan skall byta över och jobba på en annan båt. So sad!

VECKANS GODASTE

Kanelbullar in my heart alltså! Hur underskattade är dom inte egentligen??

VECKANS DRYCK

Bubbelvatten - i mängder. Och te för den delen med. Bortsett från ett glas cola zero och ett par burkar nocco är det det enda jag druckit.

VECKANS FUNDERING

Jag kanske borde sluta med godisdagar? De senasste åren har jag varit väldigt bra på att bara vilja äta godis på fredagar och Lördags, men när de dagarna väl kommer frossar jag till den grad att jag mår riktigt illa. Men nu när jag är totalt dagsblind har jag inte alls det problemet. Så om jag slutar med godisdagar kanske jag mer bara äter när jag är sugen? Alternativt kommer det sluta med 20+ på vågen, hahaha!

VECKANS YAY-ME

I Fredags gick jag på dagsfest på Kallis - helt nykter. Det var första gången ever jag gick ut utan en droppe alkohol i blodet och jag var verkligen sjukt nervös över hur det skulle gå. Som former super-blygis var jag så rädd för att det skulle kännas stelt, att jag inte skulle ha kul och att jag bara skulle ses som en tråkboll. Men jag hade helt otroligt kul och dansade nog faktiskt mest i hela mitt gäng, haha!

VECKANS HÄRLIGASTE INSIKT

När jag fick höra att jag skulle jobba natt trodde jag att jag skulle gå sönder och samman. Förra året jobbade jag till 03-04 och då mådde jag som en zombie. Nu jobbar jag till 08:30. Men vet ni vad? Jag trivs hur bra som helst! Efter mina två första dagar då jag jobbar 15-03 så riktigt längtade jag efter att få jobba 00:30-08:30. Hör ni hur sjukt?

VECKANS SER-FRAM-EMOT

Nästa vecka är fylld med en massa kul! En dag hos Agnes på Näs, en trip till Stockholm, hämta ut nycklarna till lägenheten, bröllop och så mycket mer =)

VECKANS VÄDER

Har varit helt otroligt!! Plötsligt blev det verkligen sommar och jag har hunnit med både timmar utav sömn i solen och ett bad i havet. Preach to the weather-Gods att det får fortsätta även under friveckan!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vad roligt att du har det så bra! Kram
nouw.com/artist
ellenholmberg
ellenholmberg,
Så rolig lista att läsa!!😍 kanelbullar är ju såå gott!!
nouw.com/ellenholmberg
Johannna
Johannna,
Underbar lista 😍
nouw.com/johannna
Netti Starby,
Helt rätt inställning angående att tänka positivt och allt blir mycket roligare när man är glad. <3 Kramis
starbys.se
linndossing
linndossing,
Helt RÄTT att man måste tänka positivt, fasen vad mycket enklare livet blir alltså! Underbart att du gillar dina nattpass <3 Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh du har sååå himla rätt i att det är så man ska göra under veckorna, njuta av livet och göra allt man vill trots att man jobbar ❤️ Så himla viktigt att kunna ta vara på dagarna ❤️ Stor stor kram underbaring ❤️
nouw.com/happym
carroat
carroat,
Vilken härlig vecka du haft! 😍
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,
Alltså du är min stora inspiration och förebild ska du veta! LOVE YOU! <3<3<3
nouw.com/hilma
Louiseelinore
Louiseelinore,
Vilka underbara bilder! Håller verkligen med om att killar skapar mer drama! <3
nouw.com/louiseelinore
Yasmine ,
Råälskar verkligen dina listor! Och håller med, livet blir hundra gånger bättre om man ler! 😍 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin