Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS KÄNSLA

Hade jag svarat i början av veckan så hade jag sagt Heeeelt slut och sjukt otaggad och oinspirerad. Som jag nämnde igår mådde jag som en zombie när jag jobbade 15-03. Dessutom hade jag redan jobbat nästan 4 dagar när jag klev på min riktiga arbetsvecka. Liiite mycket... Så som ni förstår var jag oerhört otaggad. Men chocken av att mina riktiga nattpass har gått så bra har gett mig sjuk energi. Det i kombination med att det faktiskt var fint väder igår och det faktum att jag nu är mer än halvvägs till frivecka gör mig på sjukt bra humör =)

VECKANS SÄMSTA

Är att mitt cykeldäck har gett upp. När jag pumpade den så expanderade själva däcket och vägrar nu gå tillbaka. Surast är att jag har ett däck ståendes uppe i förrådet i Stockholm, så nu är frågan om jag ska köpa ett nytt eller om jag ska vänta tills jag flyttar upp. Oavsett har det gjort att jag istället för att cykla numera tar bilen överallt, trots att jag liksom bara ska 15 minuter bort. Sämst...

VECKANS SKÖNASTE

Är utan tvekan att jag mår så pass bra trots att jag jobbar natt. Jag trodde verkligen att jag skulle gå sönder och samman, men nej, tvärtom mår jag riktigt bra i det. Så himla skönt!

VECKANS OKLARASTE

Trots arbetsvecka med långa pass, och framför allt det faktum att jag går natt, så har jag inte druckit en droppe koffein sen i Tisdags. Hör ni hur sjukt det är?? Ni pratar liksom med tjejen som fram tills i våras har druckit minst en, oftast 2-3, burkar NOCCO om dagen i över 5 års tid.

VECKANS SKÖNASTE (nummer 2)

Att vi äntligen fick lite sol! Jag har haft sån total stress över att jag på grund utav vädret inte har kunnat checka av en enda punkt på min summer-bucket list. Men nu de senaste två dagarna har vi, trots att Klart.se sagt det motsatta, haft riktigt fint väder. Underbart!!

VECKANS VACKRASTE

Det var soluppgången i Fredags. Alltså wow säger jag bara! Det var precis när vi skulle ankomma till Nynäs som solen hade tagit sig över horrisonten och stod då som ett 100% rött klot och sken över kobbar och skär. Det var verkligen hur vackert som helst! Jag försökte fota genom fönstret på båten, men det gick verkligen inte. Så ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att det var magiskt!

Bilder från förra året

VECKANS SER FRAM EMOT

Frivecka (ofc)! Men också att det är vecka 29 och att vi har (minst) då fantastiska dagar på Kallis framför oss. Woop woop!

VECKANS BÄSTA KÖP

Är utan tvekan det faktum att vi lyckades få tag i biljetter till Pink-party på Kallis trots att biljetterna var slut. Thank God för eftersläppet på biljetter och att Agnes lyckades knipa ett par! Och på en stark andra plats kommer min nya foundation (was sooo in need of one). För en gångs skull klickade jag inte bara hem en billig en och hoppades på det bästa, utan jag gick faktiskt in på Kicks och bad om hjälp att hitta en. Och det blev den HÄR (såååå nöjd). Precis lagom täckande, precis lagom lätt nu under sommaren, precis lagom liksom. Så stort tips på den!

VECKANS BÄSTA PAKET

Jag menar absolut inte att på något sätt skryta, men trots sommaren går det riktigt bra på samarbetsfronten. Den här veckan har jag bland annat fått hem världens finaste smycken från Marc Mirren (checka min insta för en grym rabattkod), ett paket från NA-KD, min beautybox (som ni får läsa mer om ikväll) och kommer aviseringen om att ett paket från proteinbolaget är påväg. Woop woop! Och så får vi verkligen inte glömma det första paketet med min vinst från Remington. Waaay!

VECKANS INSIKT

Jag fotar typ noll och ingenting under min arbetsvecka, vilket gör det lite svårt att hålla den här listan uppdaterad, haha! Men vad ska jag fota? 1/3 av dygnet jobbar jag, 1/3 sover jag och resterande springer jag runt osminkad och i samma mjukiskläder (all day everyday, hehe). Ska försöka bli bättre på det under nästa vecka tho’.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Vilken härlig vecka, och vilken kämpe du är med de jobbpassen! Själv hade man varit helt död av att jobba natt!
nouw.com/fridachristinas
Hilma
Hilma,
Åååh hade så sjukt gärna hängt med på Pink Party alltså, fatta vad roligt! 😃 Jag ska ta mig tusan ordna ett eget pink party och bjuda alla er fantastiska bloggare <3 Hoppas du har en skön helg hjärtat, du är så GRYM! Blir riktigt impad av alla spännande samarbeten du lyckats få 😃 PUSS <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Känner igen det där med att inte fota något. Man jobbar, tar det lugnt/tränar sen sover haha, blir inga fina bilder av det! Blir alltid lika besviken när det är en SÅ fin soluppgång och man inte lyckas få en fin bild haha, men tur man får uppleva den i alla fall!! Kram ❤️
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Så grym du är som gör grymma samarbeten under sommaren. Du är så duktig <3
nouw.com/mollysvedin
Yasmine,
Tycker det är så roligt att du inkluderar veckans mest likade bild 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se
Caroline,
känner igen det där med att fota 0 under arbetsdagar haha, liksom vad ska man ta bild på?! jobbigt att uppdatera bloggen utan bilder, så mycket lättare på sommaren när jag är ledig haha...
carro93.se
malinkirstine
malinkirstine,
Vilken fin vecka du har haft! Och så skönt att din känsla ändrade på sig <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så skönt med en frivecka! Kram <3
nouw.com/malinhardstahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Säger det igen men dessa listor älskar jag! Tänk att det blev så bra med kvällspassen ändå! Du rockar vännen, vi är grymma som jobbar och står i. Jag känner igen mig så i att jag näst intill inte tar några bilder nu när jag jobbar - vi får skärpa till oss båda två! Eller vad säger du? ♥♥ Massor med kärlek till dig finis!
nouw.com/lillymihlte
artibus
artibus,
Så sjukt ändå att du går in med inställningen att inte klara av nattjobb, men se vad du kan! Utan kaffe och allt, grym!! Alltså festa sådär hade man ju inte tackat nej att se fram emot. Jag är också så dålig att ta kort när jag jobbar, vad ska jag ta kort på? Mitt trötta jag med fula mjukiskläder eller lortiga barnleksaker haha... <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin