Veckans Lista

Pic by the amazing Bea

VECKANS KÄNSLA

Tillbaka till den där schizofrenin. Veckan har varit sååå lång, samtidigt som jag inte tycker att jag har hunnit gjort något utan att den bara har swishat förbi. Ena stunden har jag haft energi och inspiration upp till skyarna, för att i nästa stört dyka och landa i en existensiell kris. Men overall måste jag säga att den har varit superhärlig. Jag menar, jag har ju trots allt sommarlov =)

VECKANS BÄSTA

Går verkligen inte att bestämmas. Nej det har varit alldeles för många bra ögonblick. Men min powernap i solen går ju inte att inte benämnas, hihi!

VECKANS SÄMSTA

Mitt totala shopping-sug som gjort att jag har tillbringat oändligt många timmar på sidor som NA-KD, Nelly och Lyko, som gjort att jag offrat min sömn och sugit en massa energi. Men som i slutändan ändå resulterat i ett totalt äsch, jag orkar verkligen inte och vips är alla flikar nedstängda. Så irriterande!

VECKANS MYSIGASTE

och mest välbehövliga var ju utan tvekan middagsdaten med Agnes! Livets pingla! Och att vi nu ska få tillbringa hela sommaren på samma ö är ju så bra det bara kan bli!

VECKANS SKÖNASTE

Att jag har checkat av ett par dagars jobb. Inte för att 2 dagar gör någon direkt inkomst, men det lilla är i alla fall mer än inget alls. Så woop woop på det!

VECKANS BORDE

Lära mig att slappna av. Eller snarare att kunna koppla bort allt digitalt. Jag saknar tiden då jag djupdök i böcker och inte kikade upp mer än när jag tvingades äta med familjen. Samtidigt så är det ju det här jag älskar - att skriva, att skapa, att läsa känna er. Tips på hur man gör för att hitta en bra balans?

VECKANS POST WORKOUT-FACE

Boom chaka-lacka!

VECKANS GODASTE

Var ska jag ens börja?? Färska jordgubbar med vaniljglass (men den bilden la jag upp igårkväll, så jag kunde inte slänga upp den igen. Men ni förstår själva hur gott det är!), all Mamma och Pappas "vardagsmat" (är det något dom kan så är det att laga mat), popcorn, frulle bestående utav yoghurt och bär, frulle över lag och lunchbuffén på Isolabella som vi åt i Måndags för att fira Wilmas skolavslutning. MUMS!

VECKAN VILL

Hitta balans. I allt. Produktivitet vs inproduktivitet. Träning vs vila. Nyttigt vs onyttigt. Inkomster vs utgifter. Resa vs vara hemma. Social tid vs egentid. Var ska man ens börja? Och är det överhuvudtaget möjligt att lyckas?

VECKANS SER FRAM EMOT

Hela sommaren! Jag vill liksom hinna med allt! Sommarfester, vänner, dagar på landet, familj, luncher hos Mormor och Morfar (note: Mormor - är jag ledig i veckan så kommer jag ut då!), stranddagar, resor, vänner - allt! Det som skrämmer mig är att jag vill så mycket att sommaren kommer vara över innan det ens känns som att den börjat. Jag menar - det är liksom redan Midsommar på Fredag. Panik? Lite lätt!!

VECKANS OMNÄMNING

Förstå chocken när jag loggade in och såg att @nouw hade omnämnt mig i inlägget med Veckans bästa! Ni förstår verkligen inte hur mycket det betyder för mig! Alla dessa timmar jag lagt ned. Allt blod, allt svett och alla tårar. Att få bekräftelse på att det man gör faktiskt är bra är helt otroligt! Så tack snälla!

VECKANS SJUKASTE

Mitt läsarantal! (För att fortsätta lite på förra punkten). Från ingenstans har ni plötsligt nästan dubblerats. Hur är det ens möjligt?? Hur kan det ens vara så att alla ni vill läsa det som lilla jag, lilla Matilda från Gotland, skriver??
Missförstå mig inte! För jag är verkligen så SJUKT glad!! Ni anar verkligen, verkligen inte hur glad. Så än en gång TACK! Från botten av mitt hjärta! TACK för att just du kikar in här! <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
dina bilder är helt fantastiskt vackra !! Du är vacker"!
nouw.com/corneliakarlsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Första bilden är ju bara för STUNNING!! Låter ändå som det gör dig gott att vara tillbaka på ön (även om jag velat du skulle vara här hihi). Blev också väldigt hungrig av att läsa dina "veckans godaste", haha. KRAM <3
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! TACK hjärtat! Och alltså ja - klagar då inte (bortsett från att inte du är här då 😉 ). STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Så fina bilder på dig! Och jag såg att du blivit omnämnd,). Kul också att du fått ännu fler läsare, stort grattis! Det är du verkligen värd!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN TACK vännen!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Elin Bäckström,
Så kul med dessa listor 😃 Ska också ta och göra ett sådant inlägg någon dag!
elinsjournal.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina! och ja - kommer bli så kul att läsa <3
nouw.com/matildaberlin
Cindyllb
Cindyllb,
Så fin uke og så FIN DU ER!! ❤️
nouw.com/cindyllb
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack finaste <33
nouw.com/matildaberlin
Dixi Wonderland,
Kul att det har hänt så mycket bra denna veckan 😃
dixiwonderland.com/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen! kram <3
nouw.com/matildaberlin
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Alltså hur kul med fler läsare?! 😃
nouw.com/feliciaidachristina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! Det är verkligen HELT otroligt! kram <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
OMG vad snygg du är vännen! Hoppas du får en underbar vecka <3
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ska du säga vännen <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åh alltså såååå galet snygg!!!❤️ Den där första bilden är så himla mäktig på något sett!! Älskar!!❤️ Dina listor är fantastiska och att läsarantalet har dubblats kan jag verkligen förstå, för du är helt galet bra på det du gör här i bloggvärlden!! Så tacksam för att ha hittat hit ❤️ Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Du är ju bara världens mest fantastiska! STOR KRAM HJÄRTAT och TUSEN TACK för alla dina otroliga ord!! <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Du är värd ALL uppmärksamhet, omnämnanden och läsare som du får! <3 KRAM
ps, när du fått reda på balansen mellan att koppla av och hålla på med datorn/mobilen/bloggen får du gärna dela med dig för jag vill också veta!
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN TACK hjärtat!! Och självklart! Knäcker jag koden ska hela världen få höra, haha! KRAM <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin