Veckans Lista

Innehåller affiliate-länkar

Bild lånad av @amandalarssons

Min klänning hittar du HÄR

VECKANS BÄSTA

Det måste ha varit eventet med Buzzador och Remington jag var på. Mitt första riktiga event liksom (även om jag fortfarande inte blev personligt inbjuden - längtar så efter dagen det händer). Och att jag dessutom fick träffa både @amandalarssons och @fannyeskilson var ju bara helt otroligt!

VECKANS SÄMSTA

Mitt jäkla öga. Det har verkligen varit svullet nästan hela veckan nu, och det är ju inte bara det att jag ser förjäklig ut som är jobbigt utan jag blir jättetrött och får enorm huvudvärk eftersom att ögonlocket hänger ned över själva ögat.
Jag var faktiskt och skulle kolla upp det i Onsdags men blev bara hänvisad att ladda ned appen Min Doktor, så då lackade jag och har inte orkat ta tag i det sen dess hehe.

VECKANS FUUUUDGE

Tenta p har haft sina biverkningar, vilket har lett till att jag har börjat dricka NOCCO igen... Inte alls i samma beroende-mängd som tidigare. Men ändå...

VECKANS GODASTE

Den där post-8träningspass-pastan jag åt igårkväll. Mm, mm, mm! Och så enkelt dessutom.
1. Koka pasta
2. Stek på kyckling (om du vill ha såklart)
3. Häll av pastavattnet och lägg i kycklingen
4. Rör ned en smaksatt creme fraiche (jag hade vitlök och franska örter)
5. Ha i svamp och bladspenat. Done!

VECKANS SNACKIS

På Clarion Sign finns ett *håll i hatten* svart toapapper, som dessutom är parfymerat. Jag upptäckte det på direkten när jag kom dit då min stackars pollenpåverkade näsa behövdes tas om hand. Efter det hörde jag nog folk prata om det var 10e minut, haha!

VECKANS INSIKT

Jag måste börja packa ihop allt i lägenheten. Mamma och Pappa kommer upp med bil på Onsdag och då måste det som jag ska skicka med hem till Gotland vara packat och klart. Lite lätt panik på den va!

VECKANS SÄLJER

I och med den insikten kom jag också på hur mycket kläder jag fortfarande har att sälja. Framför allt en massa nytt. Så allt som finns på bilderna ovan är till salu. Bortsett från andra och tredje (som använts en eller två gånger) så är allt oanvänt och med prislappen kvar. Storlekarna är XS eller S.
Skicka ett mail till matildaberlin@hotmail.com om du är sugen på något! (priser är absolut diskuterbara =) )

VECKANS ÅNGEST

Tenta, tenta, tenta... Jag vill verkligen bara att dagarna ska springa iväg så att det här ska vara över nu, samtidigt som jag har panikernas panik över hur snabbt det går och hur långt ifrån redo jag är.

VECKANS @*£**@^

Mitt mobilinternet har tagit slut. Tidigare har jag klarat mig på 1 GB i månaden, men sen ett tag tillbaka har jag numera 8 GB i mitt abonnemang. Så när jag fick notisen om att jag har använt mer än 80% av min datamängd blev jag rätt så chockad. Men med 0,9 GB skulle jag klara mig - trodde jag. Bara 8 timmar senare kom nästa notis om att det var helt slut, och då hade jag knappt använt min mobil under dagen.
Tydligen har den nya uppdateringen medfört någon ny funktion som tillät bild-back-up-programmet att ladda upp bilder med mobildata (och inte bara wifi som jag annars har haft den inställd på)... Så nu är jag i valet och kvalet om jag klarar mig utan internet dom sista dagarna i månaden eller om jag ska lägga 99 spänn på en (!) ynka GB. Vad är mest värt??

Bild lånad från Les Mills Nordic (tagen igår på eventet)

VECKANS TRÄNING

Har varit riktigt bra om jag får säga det själv! Jag har lyckats checka av allt från Barry's Bootcamp, till mina egna älskade klasser, till ett riktigt yoga-pass och såklart Les Mills Innovation day igår. Och dessutom har jag fortsatt hålla mitt mål med en vilodag i veckan, woop woop!

VECKANS CRAVE

Oklart nog så har det varit leverpastej, haha! Något jag äter kanske 2 eller 3 gånger per år. Men hur gott är det inte med en leverpastejs- och smörgåsgurkemacka??

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vackra vackra människa! Om det är någon som är värd att få gå på såna där event så är det ju du ❤️ Åh, excuse me men nu var det här med maten va?! VIP-biljett till Matildas restaurang tack? Jag kan till och med erbjuda hjälp med att packa och plugga bara jag får mat! Deal?! 😉 Kram finaste Matilda-pingla ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HJÄRTAT!! Du är ju bäst! And hell to the yes att det är en deal, hihi! PUSS <33
nouw.com/matildaberlin
Frida,
Men tack vad gullig du är fina du ! 😊 <3 Jag är också otroligt lycklig!

Kul lista och roligt med event!! Haha jag kan också få cravings efter leverpastejmacka med smörgåsgurka på 😋 Lär bli en del i sommar nu när jag åker till Sverige 😃
fridachristina.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? hahaha! KRAM FINASTE <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,
men va skoj o träffa de andra amanda skriver ja me iblan . coolt o träffa på riktigt buzzador har ju jag oxå
men gumman u måste ju ha för ögat är det allergi eller infektion? det finns ju recept fritt båa tvvå o bra saker gå o kolla!!!
fin bil på vackra dej puss
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Det var verkligen helt otroligt! =) Och jag börja överväga allergiskreaktion på min cc-cream, så jag har kastat den så får vi se =) KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Vilken härlig vecka överlag, och vilket fränt toapapper, haha! Hoppas du hinner packa klart till onsdag, heja heja! <3 Kram finis!
nouw.com/aliceemericsson
Alice,
Vilken härlig vecka överlag, och vilket fränt toapapper, haha! Hoppas du hinner packa klart till onsdag, heja heja! <3 Kram finis!
nouw.com/aliceemericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Så sjukt oklart, haha! Och tack vännen! stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Förstår att eventet var veckans bästa, ser ju fantastiskt ut! Och nu gav du mig cravings efter både den där pastan och leverpastej och smörgåsgurkemacka! 🤤
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Hihihi! My bad hun <3
nouw.com/matildaberlin
amandalarssons
amandalarssons,
Åh en veckans bästa saker för mig med var ju helt klart att träffa dig på eventet!! Så himla roligt verkligen och snart ses vi igen 😍 Hoppas det fixar sig Med ditt öga! Låter inte alls kul 😟💗
Nu blev jag galet sugen på att laga någon god pasta också!! 😍🤤 Hoppas du får en bra vecka denna veckan finis!! Kram 💕💕
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
FINASTE hjärtat!! Är såååå taggad på middagen nu! STOR KRAM och detsamma <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Alltså dina listor gör mig alltid glad! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK vännen <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Hur lång är du? Du ser lång ut på första bilden, jag har föreställt dig kring 160-165 nånting där 😅❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha, nejdå! Hela 169 centimeter över jorden står jag på 😉 kram <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Alltså eventet, hur bra passade inte du där? Fler event med en Matilda inbjuden tack.
Pastan såg ju helt underbart god ut, kan du posta en portion till mig? Lycka till med allt, ögat, noccon, packning, tentor, mobildata, allt! All världens kramar<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså FINASTE du! Du anar verkligen inte hur glad jag blir av att höra det! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin