Veckans lista

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS MÅENDE
Ärligt talat; ingen aning. Min kropp har gått in i något självbevarelseläge där jag inte känner jättemycket. Men det jag har känt har varit väldigt mycket ups and downs.

VECKANS BÄSTA
Tro det eller ej, men det har varit så mycket att jag inte kan välja. Tallin-resan, min familj, mina vänner, blombudet, Kungsträdgården, kärleken från er - allt! Så tack allt och alla som bidragit med ljus i mörkret.

VECKANS SÄMSTA
Att göra slut. Visserligen är det ett par veckor sen nu, men efter 5,5 år tillsammans har man väldigt mycket att reda ut.

VECKANS JOBBIGASTE
Att vara ute och avsluta allt med Richard igår. Att se honom krossad, att känna mitt hjärta brista igen - nej fy.

VECKANS ALLT
Min familj! Vad vore jag ens utan dom?? Att ha fått tillbringa början utav veckan tillsammans med dom, dessutom i ett helt annat land, har verkligen betytt allt! Dom är min stöttepelare, min lycka, mina stora förebilder och helt enkelt mitt allt!

VECKANS FEELING
Att den här veckan har varit väldigt lång. På ett positivt sätt. Jag har hunnit med så mycket kul, samtidigt som det egentligen inte känns som att jag har gjort något, haha! Schizofren? Oh ja! Men trots att jag knappt hunnit plugga, skriva dom inläggen jag vill skriva eller checka av något av det jag borde ha gjort, så har jag hunnit vara utomlands, fått blombud, hållt BodyJam, tränat, hängt med Isa, allt igår (...) och så avsluta med pubrundan idag. Helt galet, och helt underbart!

VECKANS TAGG
Dagen idag alltså! Om bara en liten stund ska jag dra på mig min ovve, åka uta och möta upp Sofia och sen ge oss ut på Valborgspubrundan. Jag kanske inte borde skriva sånt här, men fy fasen vad taggad jag är på att bli full, hehe! Jag vill verkligen bara släppa alla världens problem, få dansa tills fötterna värker och skapa minnen jag aldrig någonsin glömmer. Som jag sett fram emot det här!

VECKANS KLÄDESPLAGG
Är utan tvekan min nya favotopp ↑ (som du hittar HÄR). Jag menar, hur vårig och härlig är den inte? Man kan liksom inte bli annat än glad utav den =)

VECKANS CELEBRITY MEET
Förra veckan sprang jag på Molly Rustas, och den här var det Ida Warg. Chocken när man gick efter en helt vanlig tjej som plötsligt vände sig om för att titta efter nåt, och plötsligt såg man att det var självaste Wargen man traskat bakom i ett par minuter, haha!

VECKANS CRAVE 
Märkligaste ever, men den här veckan var det pytt-i-panna. Jag gillar inte ens det, haha! Men ett crave är ett crave, så i Torsdags slängde jag ihop en kyckling-pytt från grunden (#nöjdtjej)

VECKANS MEST OVÄNTADE
Blombudet jag fick utav mina lyckopiller till bloggtjejer i Onsdags. Alltså det finns verkligen inga som helst ord för tacksamheten jag känner! TACK igen hjärtan!

VECKANS WOOP WOOP
Att jag äntligen fått tummen ur och bokat en resa till min bästa vän Agnes i Göteborg. Det har varit prellat i jag vet inte hur många veckor, men av någon anledning tog jag aldrig steget till att köpa biljetterna. Men nu så!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

coconuttie
coconuttie,
Så nydelige bilder 😍❤ Håper uken som kommer blir minst like fin som denne har vært 😃
nouw.com/coconuttie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Tusen tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Sabinakj
Sabinakj,
Så härligt att du ändå har många punkter i "veckans bästa" och bilden är SÅ snygg. Fina fina du <3
nouw.com/sabinakj
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Jag är så glad för din skull att du har så positiv inställning även om allt känns skit! Hoppas pubrundan var helt underbar! Kram <3
yasmissy.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller åhhh! TUSEN TACK vännen! och ja, det var den =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Blir oxå fortfarande glad av buketten och att du äntligen fick uppleva blomningen i Kungsträdgården! Det är helt klart på min bucketlist för det ser ut som en himmel av rosa! Magiskt! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Jag är så sjukt lycklig att jag knappt vet var ajg ska ta vägen! TACK igen hjärtat! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Kul när man har mycket som har varit veckans bästa 😊 KRAM
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Ellen,
Matilda! Så ledsamt att höra om ditt break-up. Det är ju alltid så jävla tufft att göra slut. Oavsett omständigheter och hitan och ditan. Alla ups and downs man upplever i och med uppbrottet. Hu. Men du är så stark, det har man ju märkt så länge man följt dig här. Åh. Vill säga en massa saker och samtidigt har jag absolut inget vettigt att säga. Bara KRAM. En massa kramar och kärlek till dig <3 När blir det Göteborg förresten?
ellengrantz.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men finaste finaste du! Vill bara säga alla världens saker tillbaka - tror nog att du förstår! ALLA världens kramar! =) Det är nästa helg. Sååååå taggad! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
RASHASWED
RASHASWED,
Kram fina du ! allt kommer bli bättre o bättre❤️
nouw.com/rashaswed
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen! kram <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Härligt att du haft en del ljusglimtar den här veckan trots att du inte mått så bra <3 Hoppas du har en awesome pubrunda och får dansa loss ordentligt!
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat!! Alla kramar <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åhhh så undrbart att det funnits så mycket bra att det inte går att välja ut något, det är ju veeerkligen ett bra tecken hihi. Kram hjärtis ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? ÄLSKAR det!! kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Nej men gud! Varför har ni gjort slut? Ursäkta min ofinkänslighet! Du behöver inte svara om du inte vill 🙈❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Yes, det har vi. För snart en månad sen (oj jösses vad snabbt tiden går!) <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin