Veckans lista

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon ny vecka!

Som ni kanske vet är mitt mående inte på topp och jag har liksom accepterat att det kommer det inte vara förens vi reser iväg och jag får semester. Därför är jag fantastiskt glad över att det är en ny vecka, även om det medför lätt panik eftersom det också betyder en vecka mindre till tentorna. Men men, jag kämpar på!

I vanliga fall brukar man kanske publicera veckans lista på Söndagen för att summera hur veckan har varit, men med tanke på att jag inte har något roligt veckans planer-inlägg att publicera idag (projektarbete, PM-inlämning och mina standardpass är vad den här veckan kommer vara) så tänkte jag att jag bjuder på den idag istället. Hoppas det är okej ;)

VECKANS MÅENDE

Som sagt, inge vidare. Egentligen inte dåligt heller, men bara lågt. Jag har inte varit som mitt vanliga, glada, energifulla jag

VECKANS MEST OVÄNTADE

Att jag gjorde så mycket! Här trodde jag att jag hade en långtråkig vecka framför mig utan något roligt planerat, men plötsligt har jag checkat av både mitt första combat-pass, event med Moa Mattsson, en fotografering och så mycket mer

Veckans ser fram emot

Kortsiktigt: Ovvegasquen på Fredag! Äntligen ska jag få gasqua igen (har inte gjort det på över ett år), och äntligen ska jag få använda min ovve för första gången, haha!

Mellansiktigt: Bara 25 dagar kvar tills jag springer från tentasalen, hoppar på ArlandaExpress och möter upp Richard för att kliva på planet till Vietnam, woop woop!

Långsiktigt: Att flytta in till centrala Stockholm! Nog för att jag trivs i Täby i sig, men jag vill bo betydligt närmre allt kul som händer där inne!

VECKANS BÄSTA

Är faktiskt omöjligt att välja! Efter att ha känt som jag gjort och trott att jag skulle ha en sjukt dålig vecka så har varje ljuspunkt blivit så stor.
För att nämna några: Dom jag nämnde ovan, träningen jag nämner under, det timmeslånga telefonsamtalet jag hade med Agnes (som jag saknar henne), alla hjärtans dag, att snön har smällt och solen har skinit!

VECKANS TRÅKIGASTE

Mitt mående helt klart. Jag är van att vara löjligt glad och energifylld. Plötsligt är jag inte det... Men sånt är livet ibland, och jag har som sagt (jag ska snart sluta tjata) accepterat det. Bara 25 dagar kvar, sen vänder det!

VECKANS CRAVE

Same as last week - POPCORN! Vem var jag under dom åren påsarna stod bortglömda i skafferiet egentligen?
Den här helgen blev det dock egenpoppade (i kastrull ni vet). Något vi aldrig gjorde när vi var små, så jag är inte direkt något proffs på hur man gör. Lång historia kort så fick Verisure ropa via larmcentralen och fråga om det brann någon stans när jag försökte göra min första omgång i Fredags, hehe! I Lördags däremot lyckades jag utan att bränna en enda en (#nöjdtjej)

VECKANS ROLIGASTE OMNÄMNING

Igår när jag loggade in här på Nouw så hade jag en notis om att jag var omnämnd - av självaste Nouw. Roligt nog inte den svenska sidan, utan den polska, haha!
Men dom hade hittat min insta genom #nouwinfluencer och har plockat ut en av mina bilder. Hur kul??

VECKANS BLOGG-RELATERADE

Alltså ni anar inte vilken vecka det varit och vad ni har att se fram emot! Var det någon som sa tävling?? Var det någon som sa två stycken?? Oh I think I did!
So stay tuned, för det här vill ni inte missa!!

VECKANS TRÄNING

BOOOM vilken träningsvecka det har varit! Jag har lyckats få till nästan alla mina favoritpass: BodyCombat, BodyJam, Zumba, Bootylicious, ett eget yoga/stretch-pass och dessutom avsluta veckan med BodyAttack med självaste Lydia Johansson!

VECKANS LÄSKIGASTE

... för att inte tala om oklaraste, var när jag gick på Moa Mattssons event. Jag har inte skrivit något om det än, och det kommer (jag bara väntade lite för att se om någon annan skulle lägga upp mer bilder först), men snabbsummerat: Jag trodde att det var mer ett meet-and-greet-event. Men in kliver jag i salen och där står Alice Stenlöf, Hannalicious, Gertrude Tornvall, Lojsan Wallin och så många fler. Snacka om att jag plötsligt blev väldigt obekväm och hamnade blygt i ett hörn... Hehehe!

VECKANS BOOST

Precis samma som förra veckan: Alla fina och peppande kommentarer, mail och DM:s från er. Ni förstår inte hur glad ni gör mig ♥

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni vet väl att ni hittar min insta under @matildaberlin?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så fin du är! 💕💕💕
nouw.com/evelinarou
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga vännen <3
nouw.com/matildaberlin
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så rolig lista! Älskar att läsa sånt. Och hur fin är du inte?! Hihi så fin <3
nouw.com/adelinaadelina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusen tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Så fina bilder på dig 😊
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla =)
nouw.com/matildaberlin
Sara,
Härlig lista <3 Så avis, vill också till Vietnam <3
www.aamaziing.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina! Och kan förstå det, hihi! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
my,
Kämpa på i 25 dagar nu!!! Önskar också att jag hade en semester inplanerad, skulle verkligen behövas!!
mynordqvist.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Kämpar allt jag kan!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Alltid lika kul att läsa dina listor! Tror de 25 dagarna kommer gå i raketfart med tanke på hur mycket du alltid har planerat! Kram <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
Lillan Kind,
Så tråkigt att du inte mår så bra! Men desto roligare att läsa att det inte är så många dagar kvar till din underbara och mycket välförtjänta semester!😃 Kram finaste!!❤️
varapavag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Lever för dom!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Mathilda,
Så härlig ju!!! Du har såå mycket att se fram emot <3
www.devote.se/mathilba
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Längtar så =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Fortsätt tjata om din resa <33 Om det är det som gör dig lycklig och på bra humör! Skriv om det! Kram!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Tack fina! Då gör ajag det 😉 kram <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Kortsiktigt, mellansiktigt 😘😘😘😘😘, långsiktigt 😂👏❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin