Veckans heliga dag

Godmorgon hjärtan!

Och happy Saturday! Fasen vad jag har börjat leva för dessa sovmornar som lördagar innebär. Jag är dock inte säker på att jag gillar det. Egentligen saknar jag att vakna tidigt, ta min morgonpromenad, komma tillbaka, krypa upp i soffan och känna att jag har hela dagen framför mig. Men efter veckor som den som varit så är sovmorgon ett måste. Så mycket och så kul, men mycket som tar energi. Och många sena kvällar har det blivit. Men också 3 försäljningar - woop woop!

Något jag har insett den senaste tiden är hur mina prioriteringar i livet är och hur de har förändrats. Eller snarare prioriteringar i vardagen. Jag minns så tydligt hur jag för 1 år sedan satt och tänkte att ”Jag siktar inte på att bli mäklaren som ligger högst upp på topplistan, för jag är inte beredd att låta mitt liv kretsa kring jobbet.” Klipp till att jag sitter här och jobbar till 22. (Och ändå är jag långt ifrån toppen, haha). Likaså gick bloggen alltid före allt förut. Jag kunde på riktigt skippa middagar eller ligga vaken till 04 för att jag inte skrivit klart inlägget som så prångt skulle ut. Det har jag (tack och lov!) kommit ifrån. Varav jag istället som mina (få) timmar igår natt och ni blev utan inlägg.

Å ena sidan älskar jag hur jag mognar och blir en mycket bättre och starkare människa på många plan. Å andra sidan får jag panik och börjar nästan ifrågasätta om jag tappar vem jag är. Kan ni förstå hur jag tänker?

Anyways. Idag ska jag inte göra någonting utan bara ta dagen som den kommer. Veckans enda lediga, och 100% heliga, dag. Som jag ska njuta. Vad ska ni hitta på?

Gillar