Veckan i unseen pics

Good morning guys!!

Kan någon snälla berätta för mig var alla dagarna tar vägen. Under våran morgonpromenad längs med Djurgårsdskanalen igår frågade Ella mig hur min vecka hade varit. Svaret: Lång. Varken på ett positivt eller negativt sätt. För det har inte varit så att dagarna har långa och tröga, nästan tvärtom, men jag hade sjukt svårt att komma ihåg vad jag gjorde i Måndags. Haha! Så insåg jag att jag inte har uppdaterat er heller, så här kommer lite bilder från min vecka.

Okej, vi backar bandet ända till förra söndagen. För att med tanke på att lördagar är min enda lediga dag så blir söndagar nästan lite starten på veckan. Kan ni förstå vad jag menar? Det var samma sak när jag jobbade på båten, fast då började veckan istället på tisdagar då det var första dagen på nya skift-veckan.
Anyways, efter att ha varit inne och haft visning gick jag vidare till Espresso House för att fortsätta jobba lite. Älskar verkligen att kunna jobba varifrån jag än vill. Väl hemma insåg jag att dagen är kommen, dagen det är okej att tända ljus igen.

I onsdags höll jag mitt första BodyCombat-pass sen i våras. Hur sjukt? Men så himlans kul!! Vill ni joina så är det 06:45 på SATS Stadion som gäller. Be there or be square!
Nog för att jag älskar att kicka igång dagen (bokstavligt talat), men onsdagen blev en lång dag. 05:15 ringde första larmet, 06:20 var jag på gymmet, 09:00 var jag på jobbet och först strax innan 21 gick jag hem därifrån. Om jag älskar mitt jobb? Hell yes! Bara se vilka fantastiska ställen jag får se 👆🏼

Jag behöver som sagt lite nya kontors-outfits. Så jag passade på att ta med mig två påsar med gamla kläder och lämnade in på HM. Ni vet väl att för varje påse man lämnar in får man 50kr rabatt på ett köp över 300kr. Så bra! Tips för er som letar kontorskläder är att besöka HM i Fältan. Där har dom ett riktigt bra utbud. Ett par nya kostymbyxor, en tröja och en klänning senare mötte jag upp min pingla för en catch up. Alltid så välbehövligt!

Igår = söndag = visningsdag. Tack och lov hann jag ta mig både till kontoret, iväg till lägenheten som skulle visas, tillbaka till kontoret för lite mer jobb och sen halvvägs in till stan innan himlen öppnade sig. För OM den gjorde det sen. Tillsammans med cirka 30 andra fastnade jag under taket till Kungliga Dramaten i nästan 10 minuter i väntan på att det skulle avta. Vi kan väl alla be till vädergudarna om bättre väder idag?

Så där har ni det, lite highligts från veckan som gått. En rätt så väldigt vanlig vecka i mitt nya liv faktiskt. Något jag älskar. Hur var eran vecka?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
min vecka var en helt underbar ledig vecka tillsammans med min Kärlek
nouw.com/stenhagenbettan
carroat
carroat,
Lät som en härlig vecka, så kul att du älskar ditt jobb och alltid kul med nya kläder 😍
nouw.com/carroat
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
min vecka har varit så skön, brukar oftast bli nedstämd i början på veckorna då jag inte tänker positivt. men denna vecka har jag endast tänkt positiv och inga utbrott har utlöst sig under veckans gång, jättehärligt!! 💓
nouw.com/jenniferliindqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmmorgon fina du! Underbart att få läsa att du älskar ditt liv som det är just nu, det gör mig så glad för din skull. Min vecka har ändå varit helt okej, lite psykiskt trött bara men annars helt okej. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Therese,
Det är så himla härligt att kunna tända ljus igen! Om du är på jakt efter nya jobbkläder rekommenderar jag verkligen Massimo Dutti också, de var min go-to när jag började jobba och hade råd att lägga lite mer pengar på HM. De är inte mycket dyrare, men lite bättre material och kvalitet och lite mer skräddad passform. Perfekt när man har ett jobb där man behöver vara lite mer dressad.
www.theresemolander.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin