Vecka 27: Offerter, adressändring och ångestmoment

Good morning guys!

Hej och välkommen tillbaka till verkligheten, är lite vad jag känner. 5 dagar på Gotland, 5 dagar, en söndag och nu en vecka tillbaka på jobbet innan jag äntligen går på semester. Nej men hur trevligt? Dock ska jag erkänna att jag har lite ont i magen inför den här veckan. Det är så mycket som skall styras upp, ordnas och fixas. Jag ska:

- jobba (duh!). Och det inkluderar att jag ska hinna allt mitt vanliga arbete plus att jag skall förbereda allt inför semestern. Jag tänker verkligen att jag ska checka ut helt de 3 närmsta veckorna (okej, nästintill) och då behöver allt vara förberett så att mina kollegor som är kvar på kontoret kan hjälpa mig.

- Måla lägenheten? Vi är inte helt klara med renoveringen och tanken var egentligen att jag ska måla först när vi är. Dock kommer det inte bli förens till hösten, så vi fick en ny idé om att det kanske ska målas innan dess i alla fall. Så jag håller just nu på att ta in offerter och se om någon kan måla imorgon eller på onsdag.

- Flytta. Ångestmoment nummer 1. Det är dags. Jag måste flytta. Både för att jag (såklart) vill in i nya lägenheten och lämna Lappis bakom mig, men också för att jag nu MÅSTE flytta. Men det här med att boka flytt, arrangera det, försöka få in alla lådor och allt skräp jag äger i nya läggan och det nya pyttelilla förrådet - nej fy säger jag bara. Kan jag inte få knäppa med fingrarna och vara klar?

- Svara på mina mail. Låter kanske inte som så mycket, men den här veckan har jag inte haft tid att ens lyfta upp min mobil eller dator så nu är inkorgen fylld med en massa mail jag måste ta tag i. Jobbiga sådana. Eller egentligen inte.l Men sånna man måste ta tag i.

- Packa upp och packa inför semester hemma på ön. Hur det skall gå till med tanke på att allt jag äger och har är nedpackat i flyttkartonger.

- Köpa handtag/knoppar till garderoberna. Innan jag gör det kan jag inte hänga upp överskåpsluckorna (för då kan jag inte öppna någon lucka alls). För att inte tala om att jag måste köpa garderobsinredning. Och det här skall jag lyckas göra samtidigt som jag jobbar tills efter butikerna stänger. Ni hör ju ekvationen på den, haha.

- Försöka se om jag har glömt något viktigt. Typ som att adressändra - vilket jag kom på igår. Frågan är vara vad jag mer har missat.

Så där har ni det. Min vecka. En vecka och sen semester. Let's do this!

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,

Alltså är så spänd på att se hur din lägenhet blir sen när den är klar!🤩 Och woow vad fin du är i hästsvans, tror inte jag sett dig i det innan?! Super snyggt!!

nouw.com/amandalarssons
gabriellejogen
gabriellejogen,

Många bollar i luften.. men ta hand om dig och lycka till!

nouw.com/gabriellejogen
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Mycket att få gjort, men så skönt med semestern sen det förtjänar du! kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin