Vårmodet - Matchande blazer

I samarbete med NA-KD

Godmorgon hjärtan <3
Hoppas verkligen att ni har sovit gott och är redo för en ny vecka. För mig finns det ett enda stort fokus de närmsta dagarna: C-uppsats. Taggad? Snarare splitrad. Inte alls särskilt sugen på att sätta mig och skriva igen (va jag inte precis klar med heldagar av plugg?) men samtidigt sjukt peppad på att vara produktiv och verkligen komma igång.

Jag fick btw så mycket frågor om både min outfit efter att jag va och fikade med tjejerna i, och om hur jag kommer att klä mig i år, så jag tänkte att vi kunde ta det lite snabbt här.
Först utav allt så ÄLSKAR jag det här setet bestående utav ett par riktigt härliga linnebyxor och en matchande blazer. Så fort det sen börjar bli tillräckligt varmt är både lång- och midiklänningar självklara val. Jag har en finstickad, beige hängandes här hemma som jag bara längtar efter att få ta på mig!

Skor då? En punkt jag verkligen känner att jag måste uppdatera min garderob (eller säger man skohylla?) med. Speciellt när det kommer till skor jag kan ha på mig på jobbet. För helt ärligt - finns det något snyggare än ett par krispigt vita sneakers? Men tyvärr är det inget jag skulle ta på mig när jag ska jobba. Då tänker jag mig istället ett par klackar eller (så fort det blir tillräckligt varmt) ett par riktigt snygga slip-ins. Det sistnämnda kan ju verkligen vara den perfekta combon av snyggt och bekvämt.

Okej, det här var inte bra. Nu blev jag verkligen så sjukt shopping-sugen av bara tanken på allt snyggt jag vill ha, och framför allt allt jag vill byta ut i min garderob. Ut-med-det-gamla-in-med-det-nya-style. Dock är det + CSN + innebrunna hotell-kostnader = dålig combo. Men jag lever ju efter vill man så kan man, haha! Så på något sätt ska jag lyckas.

Vad vill ni uppdatera eran garderob med? Hur kommer ni klä er i vår?

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Såå snyggt med set, älskar ditt!<3
nouw.com/ineees
elllensvensson
elllensvensson,
Passar dig superbra❣️
nouw.com/elllensvensson
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så, så, såå fint! Älskar färgen 😊 <3
nouw.com/sandrakannasto
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
alltid så himla fin!!
nouw.com/alicemalmstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,
Wow vilket snyggt set!
nouw.com/tildablanksvard
Anna,
Jag blir så avis på alla som passar så fint i rosa!
www.htcab.com/
happyM
happyM,
Sååå himla snyggt och fräscht!!! ❤️ kram
nouw.com/happym
Therese,
hilmak
hilmak,
Men så snyggt med färg! 🥰
nouw.com/hilmak
Emma Engström,
Herreguud människa, vad du passar i rosa?! Shit vad du fick den färgen till en ny nivå Matilda! WOW <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin