Världens undergång?

Är det bara jag eller känns det som att världens undergång kom idag? Mvh Dramaqueen of the dramaqueens, haha!
Nejmen när jag vaknade imorse var livet ändå helt okej. Jag var sjukt trött men konstaterade under min morgonpromenad både att jag bara har en dag kvar att kämpa mig igenom, och vilken otrolig energi solen gav när den kikade fram bland molnen på himlen. Bara några minuter innan jag klev in genom dörren började sen allt förändras.

Jag har inte alls varit direkt orolig över corona för min egna del, och inte heller för min resas del. Men från det att en orolig vän som själv snart ska resa bort hörde av sig och bad om råd har jag blivit mer och mer nojig. Tänk om resan inte blir av? Antalet gånger jag idag har varit inne på TUIs hemsida, UDs hemsida, kollar nyheterna och fått hjärtattacker när det kommit mail från flygbolaget går typ inte ens att räkna.

Sen så hände ju det värsta utav allt - SATS meddelade att dom stänger alla center (<— än en gång, total överdrift från min sida, haha! Jag förstår helt och hållet deras beslut). Så det blev att snabbt svira om till träningskläder och kasta sig iväg till gymmet för ett sista pass.

Under tiden som jag gjorde det började det regna, bara för att sen plötsligt börja snöa. Det var ungefär då jag började ifrågasätta om det inte är världens undergång påväg, haha! Och efter det har det bara känts som att allt har fortsatt. Jag åkte snabbt in till Hemköp vid T-centralen efter gymmet och alltså wow, det var nästintill tomt. Både på själva centralen och i butiken. Så sjukt!

Men som jag skrev till Agnes imorse, jag lever lite efter go with the flow. Jag är som sagt inte det minsta orolig för att själv bli sjuk (våga vägra, haha), och skulle jag bli det så tar vi det problemet då. För vet ni vad? Det är ingen idé att gå runt och oroa sig i onödan. Nej, livet blir så mycket tråkigare då, haha! (Missförstå mig inte! Självklart förstår jag allvaret och är sjukt rädd för att bli en smittspridare till de som skulle drabbas ordentligt utav det, men ni förstår kanske hur jag tänker?)


Så tvätta händerna, stanna hemma om du är sjuk och fortsätt njuta av livet <3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag håller helt klart med dig! Man ska ta det på allvar absolut men trycker inte sociala medier på lite överdrivit för att skrämmas också? Som sagt tror man ska ha respekt för det. Alla skolor har stängt här men hur gör alla föräldrar tro..
nouw.com/emmamehrali
Barajuliiia
Barajuliiia,
känner igen mig starkt!
nouw.com/barajuliiia
linndossing
linndossing,
Håller med dig till 100%! Jag är i riskzon men är inte alls orolig för mig själv, men är rädd att smitta andra som inte klara det <3 Lram
nouw.com/linndossing
Marie,
Ja nu kommer det närmare och närmare såklart blir man mer nojig
sweetwordsbymirre.com
Lillymihlte
Lillymihlte,
Är med dig i punkt och pricka, själv är jag inte rädd för att bli sjuk men att sprida smittan vidare - alltså nej, nej, nej! Speciellt inte inom mitt yrke med de äldre! Nu tvättar och spritar vi händerna och gör allt vi kan för att få bukt på corona!! <3
nouw.com/lillymihlte
Caroline,
Var ska du resa?
Jag blir allt mer orolig, då jag tillhör riskgruppen. Det känns verkligen som världens undergång...
carro93.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin