Världens sötaste pojkvän

Hej vänner! Hur har eran lördag varit? Bra hopps jag =)

Jag har för första gången på evigheter “tillåtit” mig själv en riktigt sovmorgon, utan larm eller någon som helst press över att gå upp. Enda till 20 i 9 lyckades jag sova, haha! Men då kände jag mig verkligen utsövd och redo att vakna, vilket var såå skönt! Däremot hade jag ingen press att gå upp så det fick bli ett avsnitt av SKAM på Ipaden.

Efter det har vi inte gjort särskilt många knop. Vi valde att strunta i trampolin-parken och istället köpa biljetter tillsammans med Richards bror, till nya Star Wars filmen på IMAX ikväll. Det är första gången vi både går på IMAX och besöker Mall Of Scandinavia. Ska faktiskt bli jättekul =)

Eftersom att jag var på shoppinghumör, men verkligen inte Richard, så körde han iväg mig till Kista Galleria. Dock så vet han att jag har vissa problem med stora folkmängder och var tydligen därför lite nervös över att lämna mig där ensam på en lördag. Så det sista han sa innan jag hoppade ur bilen var: Ring precis när du vill! Även om du bara har varit där i 20 minuter! Vad det än är - bara ring!

Hur sööt??

Passade såklart på att käka lite froyo - såå gott!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Verkligen sååå fantastiskt gott =)
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Snacka om att du sätter orden helt rätt just nu! För precis så är det! <33
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin