Världens party

I samarbete med Partykungen

Bilder lånade från We Heart It

Vet ni vad? Jag saknar Stockholm! Vem hade någonsin kunnat tro det liksom? Speciellt efter den här fantastiska sommaren på ön. Men så är det. Jag vill vara uppe och uppleva lite, för det finns ju så mycket att göra i stan under sommaren. Man kan gå på Gröna Lund, man kan gå på konserter, man kan traska genom gamla stan, åka ut i Skärgården och göra allt möjligt annat.

Jag var bland annat sugen på att åka in och kika på pride festivalen. Kanske inte att aktivt delta, men i alla fall få uppleva den lite.

Som Gotlänning blir man något utav en outsider och får ofta läsa om allt som händer men väldigt sällan uppleva det. Exempelvis Pride Festivalen. Jag har sett så många bilder, klipp och artiklar om det, och det ser sååå kul ut!

Alla fantastiska färger! All lycka! All kärlek! All stolthet!

Nu är jag visserligen inte gay, men jag har en bild utav att festivalen står för öppenhet och gemenskap. Så hade jag varit i Stockholm så jag hade utan tvekan varit med. Är det någon av er som ska? Ett stort tips i sånna fall är att Patykungen har alla tillbehör man kan behöva! Eller varför inte till en egen pridefest hemma?

Men nej. Än en gång sitter jag här på min älskade ö, njuter av livet och får helt enkelt vara lycklig för alla dom som faktiskt deltar och förhoppningsvis har livets dagar framför sig. Alla ni som gör - lova att dela med er av era bilder så jag med får se <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin