VÄRLDENS BÄSTA SYSTER 18 ÅR

Om dagen i tisdags inte var någon vanlig dag så är det inget jämfört med idag, för idag är verkligen. ingen vanlig dag. Min älskade lilla sladdis, 8 år yngre än mig, FYLLER 18 ÅR IDAG. Nämen hörni, det är det sjukaste jag hört! Hon som i mina ögon fortfarande, och alltid kommer förbli, en liten plutt blir idag myndig. Hon får plötsligt beställa en egen drink på krogen och inte bara övertala Pappa att köpa ytterligare en åt mig för att hon tyckte det var kul att se mig full i Spanien (true story) eller få mig att beställa in hennes första öl på en pub i Dublin (som hon sen tog 2 klunkar ifrån eftersom att öl inte är gott). Hon får plötsligt köra upp för ett riktigt körkort och inte "bara" för moppe. Hon får plötsligt vara med och rösta i nästa Riksdagsval (vilket känns oerhört osäkert. Jag litar inte ens på min egna röst, och nu ska hon vara med och bestämma vem som ska styra landet, haha). Men dagen är här - min lilla sladdis har blivit stor.

Jag ska erkänna att vårat förhållande varit långt ifrån den bästa. Vi har SJÄLVKLART alltid älskat varandra, men åldersskillnaden och det faktum att vi är totalt olika känslomässigt har satt sina spår. Jag tänker inte gå in så mycket på det här och nu, men är ni nyfikna borde ni se filmen här ovan. Wilma gjorde den som ett projekt i skolan och när jag fick länken skickad till mig kunde jag inte sluta böla. Det är verkligen något av det finaste jag sett.

Jag hade egentligen planerat att åka hem och fira med henne. Ett av målen jag hade var att lyckas sälja Körsbärsvägen innan så att det inte skulle bli några omvisningar av den nu på söndag. Det lyckades jag ju med. Men efter samtal kring corona-situationen, hur hon skall fördela sin tid mellan vänner och familj med restriktionstankar och det faktum att jag inte kan sitta i karantän och Mamma numera är i riskgrupp, landade vi i att jag får stanna på den här sidan havet. Och det suger! Att jag inte får fira henne på hennes dag skär mig djupt i hjärtat. Men som jag skrev i tisdags kring Mammas födelsedag så är vi vana med att alla dagar kan firas bara vi är tillsammans. Så min present till henne är att vi, bara hon och jag, skall ta in på hotell och njuta sönder. Vi snackar middag, mys på hotellrummet, bubbel, frulle och tid för bara oss två. När, var, hur vet vi inte än utan det får tiden utspegla. Men det känns väl som en helt fantastisk present?

Allt jag egentligen vill ha sagt är STORT GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKADE LILLASYSTER!!!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Grattis till henne ✨
nouw.com/jenniesh
evelinajosefines
evelinajosefines,

Grattis till wilma! Vad fint skrivet av dig 🥰

nouw.com/evelinajosefines
matildakz
matildakz,

Grattis till henne!! <3

nouw.com/matildakz
corneliakarlsson
corneliakarlsson,

Men videon, wow😭😍😭😍 Vad fin hon är !! Ni är !!

nouw.com/corneliakarlsson
Sara
,

Jag gråter ju nästan också. Så vackert och känslosamt och så starkt.


Grattis till din syster.

Många kramar

Hannas krypin,

Stort grattis till din syster. Arton år är stort! 😃

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin