Världens bästa frisör

Är det bara jag eller är det typ det svåraste ever att hitta en frisör man litar på? För mååånga år sen hade jag turen att hitta en på Gotland. Hon flyttade dock till Norrköping den jäkeln, och efter det gick jag på både en, två och tre nitar i jakten på en ny en. Vi snackar att vi hamnade på den nivån där jag litade mer på Mamma än någon annan, och hon är då inte frisör-utbildad.
Men så i somras fick jag höra den bästa nyheten ever. Javiera skulle flytta till Stockholm!!! Min älskade favorit-frisör skulle alltså bosätta sig i samma stad som mig. Hör ni hur otroligt?? Och igår fick jag äntligen sätta mig i stolen framför henne igen. Den lyckan alltså!

- Vad tänker du då??
- Ta så lite som möjligt på längden, men ta det du behöver. Sen tänker jag lite kallare så jag blir av med den röda tonen i håret. Bortsett från det har du fria händer att göra precis vad du vill.
Det är den nivån utav tillit jag har till henne. Jag vet att oavsett vad hon gör så kommer det bli bra. Och OM det blev! Jag är verkligen helt kär! Lite höst-kallt, fräscht och typ 110% naturligt.

Hon bestämde sig för att först slinga det för att ljusa upp lite och skapa liv. Därefter färgade hon hårbotten något mörkare och drog ut det i längderna för en mer naturlig övergång. I med en ampull fylld mer näring och återfukt (om mitt trötta hår behövde det?? Hell yes!), toppning och slutligen lite styleing. Jag är verkligen SÅ nöjd!

Är ni själva sugna så hittar ni Javiera på NOOK på Vanadisvägen 39. Stort tips på det!!

Gillar

Kommentarer

lisabakkland
lisabakkland,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Wow vad fint det blev, sån stor skillnad! Underbart när man hittar någon man litar på, det är så svårt verkligen. Jag har också hittat en som jag litar på så blir att gå dit även efter flytten haha 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
matildatakkula
matildatakkula,
Men wow vad snyggt!! <33
nouw.com/matildatakkula
Pia Widlund,
Du blev jättefin. Frisörer är viktigare än man tror!
www.piaw.se
sweetwords
sweetwords,
Fnt det vart såg ju ut och blitt längre =D
nouw.com/sweetwords
Josefin,
Men WOW vad snyggt det blev!! <3
josefinnnilsson.blogg.se
louisemellqvist
louisemellqvist,
Super skönt & snyggt blev det älskar att gå till frisören 🥰
nouw.com/louisemellqvist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin