Varför så komplicerat??

Godmorgon hjärtan! Måndag igen alltså? Sista dagen innan det är dags att kliva på för en ny, och också min sista, arbetsvecka. Jag ska erkänna att det ger mig lite lätt panik. Inte för att jag inte vill jobba, utan för att det betyder att min sommar på Gotland snart är över. Samtidigt vill jag verkligen inget hellre än att åka tillbaka till Stockholm. Jag och Agnes diskuterade det för ett par dagar sedan (hon bor numera i Göteborg), att som Gotlänning men med kärlek i en ny stad, alltid kommer att känna sig lite halv. Speciellt under sommaren. Man vill liksom inget hellre än att tillbringa hela sommaren på ön, samtidigt som man längtar tillbaka till den nya staden till tusen, samtidigt som man får total panik över att man snart ska tillbaka. Totalt schizofrent, haha! Men samtidigt vet man att oavsett var man är så kommer man ändå att älska det!

Jag har fortfarande inte bestämt exakt när jag ska åka hem till Stockholm, men jag har ungefär en arbetsvecka kvar + några fridagar i veckan efter. That's it. Så nu måste jag sätta mig ned och fundera lite. Vad är det jag vill fylla mina sista dagar med? Vad vill jag hinna göra innan jag drar? Jag har ju min summer bucketlist, men jag kan nog tyvärr konstatera att den kommer jag inte att checka av helt. Så vad är det som verkligen är viktigt?

Jag vill:

- Åka ut och hälsa på Mormor och Morfar igen!
- Åka till Fårö (om det är bra väder. Agens - still on?)
- Hälsa på hemma hos Alvina
- Dricka en Sangria på Krönet i solnedgången (håll tummarna för att frivecka och fin solnedgång sammanfaller!)
- Äta rökta räkor
- Se mer utav Gotland
- Spela sällskapsspel med familjen
- Äta familjemiddag

Utöver det vill jag se till att göra småsaker för att få dom här sista dagarna att "räknas" och inte bara springa iväg. För det är just det. Man behöver verkligen inte göra några stora grejer eller göra det komplicerat. Ta i Fredags till exempel. Efter en heldag hemma kände jag att något litet behövdes göras. Så jag och min lillasyster Wilma hoppade in i bilen, åkte till Follingbo kalkbrott (vilket inte ens tar en kvart hemifrån) och hade världens mysigaste stund tillsammans. Bara vi två tillsammans. Och det var ingen lång stund heller, utan bara ett dopp. När vi sen kom hem hade vi inte ens varit borta i en timme, men vi båda kunde inte sluta uttrycka hur mysigt det hade varit och hur mycket vi uppskattade att vi gjorde det.
Ibland undrar jag verkligen varför jag har en tendens att göra saker så himla stora och komplicerade. Varför bara inte dra iväg ett sms till någon, hoppa in i bilen och hitta på något? Det är ju faktiskt dom små sakerna som räknas här i livet. Så låt oss få den här sommarens sista månad att räknas!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Bra inlägg 😊
nouw.com/simonandersson
linneahedberg
linneahedberg,
Åh det ser helt fantastiskt ut, det är ju dessa små saker i vardagen som uppskattas så mycket! Stor kram
nouw.com/linneahedberg
Johannagrahn
Johannagrahn,
As you said sistah!
nouw.com/johannagrahn
happyM
happyM,
Åh du har så himla rätt i det ❤️ De små stunderna är maaagiska och så himla fina ❤️ Stor kram
nouw.com/happym
coconuttie
coconuttie,
Ser jo helt herlig ut! ☀ Håper du har hatt en kjempefin sommer og at du er klar for jobb igjen 😄❤
nouw.com/coconuttie
LindaLinnros
LindaLinnros,
vilka härliga bilder! 😃
nouw.com/lindalinnros
Ida,
Sååå fint och bra du skriver, håller så med dig!! Underbara bilder och hoppas du hinner de sista sakerna också <3 kram
idanilssonphoto.se
Alice,
Håller med hur snabbt det går! Hoppas du hinner njuta till tusen nu! KRAM. <3
nouw.com/aliceemericsson
Hilma
Hilma,
Guuuud vilka härliga bilder! Blir så badsugen! <3 Kram på dig finaste hjärtat!
nouw.com/hilma
Yasmine,
Håller med till hundra procent! Jag vill också ta vara på resten av min semester 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin