Varför inte sälja en lägenhet i väntan på PCR-test?

Dåså var det min tur. Hemmakontoret har fått öppna och karantän-life är ett faktum. Jag har egentligen bara gått runt och räknat ned dagarna tills jag skulle åka på det med tanke på att ALLA är sjuka nu. Dock kom det inte alls särskilt bra. Trippla möten och kontrakt igår, kick-off med kontoret idag (fasen vad ledsen jag är att jag missar det!), dubbla visningar på söndag, dubbla visningar på måndag och visning på onsdag. Tack och lov har jag världens i särklass bästa kollegor som ställer upp och kan hjälpa mig att hålla allt i rullning. Men JAG vill!

Jag har egentligen inte ens testat positivt. Tvärtom var jag negativ på snabbtestet. Men min kollega berättade för mig att man ändå kan vara sjuk, så här sitter jag, as we speak, och väntar på ett PCR-test. Hur mår jag då? Jo jag beskrev det såhär för min syster: Om jag hade varit man hade jag legat handlingsförlamad med behov av konstant uppvaktning. Men om jag hade varit jag utan restriktioner så hade jag varit ute och sprungit milen. Haha!
I onsdags eftermiddags blev jag snorig och gick hem under eftermiddagen. Jag har vart lite småsnuvig innan men varit säker på att det är allergi, men för säkerhetsskull testat mig själv varje morgon den här veckan. Negativt. I onsdags kväll blev det dock på den nivån att jag ändå kom till nivån att det var dags att vara hemma och igår runt lunch fyllde det på med lite ont i huvudet, slemhosta och emellanåt feberkänsla i huden. Så nu hoppas jag nästan att PCR-testet kommer att komma tillbaka positivt så att jag kan få checka av det även om jag såklart inte vill ha corona. Men förstår ni vad jag menar?

Så det är hemmakontor som gäller. Och igår levererade hemmakontoret stort.

Jag har haft en 21-kvadratare på Birger Jarlsgatan 104A som På Gång på våran hemsida sedan i somras. Säljaren har egentligen inte haft några säljtankar men sagt att får hon ett bra bud är hon öppen för det. I början av veckan pratade jag med köparen som satt i Göteborg. Efter lite turbulens på vägen (sånt som i efterhand blir en riktigt rolig historia) höll jag i tisdags kväll en Facetime-visning för henne. Vi for runt tillsammans i lägenheten i nästan 45 minuter. Efter det förhandlade vi lite och köparen bokade en biljett upp till Stockholm igår eftermiddags. Eftersom att jag inte kunde göra det själv så åkte en kollega till lägenheten, visade den för köparen så att allt kändes bra och sa sen till säljaren att komma hem för att skriva avtalen på plats vid hennes köksbord. SÅ KUL!! Än roligare är att det 1. är en av mina favoritföreningar (såld där med i tisdags och har visning på en lägenhet på söndag och en annan på måndag), 2. är en supergullig säljare, och 3. är en supergullig köpare.
= glad mäklare!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin