Vardagslyx och goda drinkar

Godmorgon hjärtan!

Ny dag, ny vecka (well igår), nya möjligheter. Dessutom sista veckan i Maj. Hur sjukt är inte det? Var har ens tiden tagit vägen? Förra veckan var, as you know, fullt fokus jobb och det kommer den här veckan också bli. Därefter har jag lite utav en svacka. Det här med att hålla en balans i mäklaryrket är inte det lättaste kan jag berätta. Å ena sidan har jag lite panik över att jag inte har så mycket i kalendern, å andra sidan är det faktiskt rätt så skönt. Och som sagt, när jag har sålt dessa 3 lägenheter som jag har aktiva just skall jag unna mig något riktigt härligt.

Men man måste ju också unna sig lite i vardagens. Speciellt om man ska orka kämpa 24/7. Jag kommer inte ihåg vem som sa det, men någon rätt så rik person sa att han var "tvungen" att spendera sina pengar för att hålla sig motiverad till att tjäna in nya. Jag som alltid har varit en riktig Spara behöver också bli lite bättre på det. Så jag, Lovisa och Rebecka (2 kollegor) har bestämt att vi lite nu och då skall gå ut och äta lunch på nya trevliga ställen.

I fredags var vi till exempel på Glashuset för första gången. Möjligtvis också sista gången. I alla fall för maten skull. Jag säger inte att det inte var gott, men räksalladen jag och Rebecka tog var inte den mest prisvärda jag ätit. Snarare nästintill tvärtom. Men att gå dit för stämningen och drinkarna kommer jag utan tvekan att göra. Deras cava-sangria var verkligen livet, och då är jag inte den som gillar drinkar. Mm, mm, mmm!

Mer vardagslyx och löpturer utanför hamsterhjlet säger jag bara! Har ni tips på bra lunch-restauranger på/runt Östermalm får ni gärna langa. Minst en ny varje månad skall checkas, so hit us up =)

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Vad god drinken ser ut att vara. Ha en bra dag. Kram <3
nouw.com/matildatakkula
Marit1998
Marit1998 ,

Håller med Drinkarna ser otroligt god ut. <3

nouw.com/marit1998
Hilma
Hilma,

Helt sjukt att maj snart är slut! Alltså kan vi snälla stoppa tiden lite nu va!? <3 PUSS

nouw.com/hilma
Hannas krypin,

Balans är alltid svårt tycker jag. Måste säga att den räksalladen ser ut som något jag skulle kunna slänga ihop hemma, Ser så basic ut så jag förstår att ni inte tyckte att det var prisvärt.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin