Vänder Söndags-deppen

Jag vet inte riktigt vad det är, men trots att jag tycker att Söndagar är en av veckans i särklass härligaste dagar så börjar jag dom alltid med lite smådepp. Av någon anledning saknar jag alltid min familj lite extra och det dyker upp ifrågasättande tankar (är jag bra nog? Varför gjorde jag så? Osv) under morgonpromenaden. Idag, inget undantag. Trots att jag kramade om både Mamma och Pappa typ 24 timmar tidigare så saknade jag dom oerhört.

När Elin sen frågade mig hur det känns att vara tillbaka var svaret först Blandat. Men det är det som sagt alltid. Älskar Gotland, älskar Stockholm. Jag tror btw inte att ni kan förstå hur gott jag sov hemma, i min egna säng inatt. Mm, mm, mm! Men som sagt, känslan var blandad. Det vill säga tills att jag slog mig ned vid Lisas bord. Efter de här två veckorna isär hade nämligen Jag, Lisa, Elin och @isabylund bokat in en Söndags-brunch. Nämen ni hör ju hur trevligt!

Det räckte med cirka 5 minuter tillsammans med dom för att känna att livet var på topp igen. Och bananpannkakorna gjorde det ju inte direkt sämre. En massa prat, en massa gotte, en massa lycka! Jag tror faktiskt inte att semestern hade kunnat få ett bättre avslut. Speciellt inte med tanke på att jag precis ska ställa mig och göra Vietnamesiska vårrullar. Nej, bra Söndag helt enkelt!!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Gud så underbart!! Känns helt magiskt att jag ska få träffa dig och Isa iallafall på onsdag!! Ni ser ut att ha haft det galet mysigt <3 Kram
nouw.com/linndossing
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Gud vad gott och mysigt det ser ut!!😍
nouw.com/ebbasalomonsson
Mammatillthea
Mammatillthea,
Såg såå mysigt ut 😍 perfekt för att göra en söndag mer mysig ❤️
nouw.com/mammatillthea
marietheresel
marietheresel,
Låter så himla härligt med lite brunch med fina vänner 😊❤️
nouw.com/marietheresel

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin