Valborgspubrundan

Självklart var ovve den obligatoriska outfiten

I Söndags var det äntligen dags - 2019 års Valborgspubrunda här i Stockholm. Som jag och Sofia hade taggat för det! På hemsidan stod det "Valborgspubrundan går ut på att studentpubar på Stockholms alla universitet och högskolor under en dag har öppet för studenter från andra skolor. Egna busslinjer tar dig då till de olika studentpubarna och studenterna får möjlighet att träffa andra studenter från hela Stockholm. Det här är den största* och bästa pubrundan du någonsin kommer att delta i!"
Så ja, förstå att vi var peppade när vi klockan 11 möttes upp på TC

Vi valde faktiskt att strunta i att åka till Södertälje (liiiite långt bort), så första stoppet var i Flempan. Det stora målet under dagen, bortsett från att ha sjukt kul såklart, är att samla märken. Dessa får man (köpa) i samband med att man dricker de olika märkesdrickorna (jag skriver om ett par utav dom lite mer speciella längre ned). Så det hela kickades igång med varsin Fisqbuljong.

Sen var det on! Dom hade hyrt in bussar som körde mellan de olika skolområdena. Så nästa stopp var Kista, följt utav Karolinska, SU och slutligen hemma på KTH.
Som ni kanske förstår var det x antal personer som blev ordentligt packade. Det var inget vi var sugna på, så vi la in en taktisk middag hemma vid mig mellan SU och KTH. Studenter som vi är så hittade vi ett erbjudande i en studentapp med 50% på notan hos Sushi Yama. Perfekt ju!
Efter det traskade vi bort till campus där vi gick mellan bar till bar, drack drink efter drink, shot efter shot och dansade skorna utav oss. För alla er som undrar så är det utan tvekan KTH som har dom bästa barerna varav OASEN (våran sektions-lokal) är bäst! Inte alls lite partisk nej, haha!

För mig blev det hela 9 märken och hade kunnat bli många fler. Men då jag insåg hur onödigt mycket pengar det gick på just märkena (i snitt kostar dom 20 kronor styck) istället för bara alkohol (hehe), och att jag inte kommer använda min ovve alls i samma omfång som exempelvis Sofia som kommer vara phadder i höst, bestämde jag mig för att lägga ned märkesjakten. Men nio stycken är ändå inte särskilt illa pinkat, eller vad säger ni?

Märkesdrinkar vi checkade av igår

Betongblandaren (våran märksshot)
Den här utförs två och två, och finns därför som tre märken man kan ta; tjej-tjej, tjej-kille och kille-kille.
Den ena personen tar en shot Baileys i munnen och den andra en shot limejuice. Därefter sätter man mun mot mun och blandar denna genom att gunga fram och tillbaka (minst 8 gånger).
Jag hade tjej-tjej sen innan och igår lyckades jag och Sofia checka av kille-kille (hur det gick till får ni försöka fantisera ihop, haha), så nu har jag bara tjej-kille kvar

Finns i OASEN

Jag fick en kyss hos elektro
Det här hörni - det är min nya favodrink. Ni som följer mig på Insta (@ matildaberlin) kunde se mig ta den på min story. Anyways. Det hela går ut på att man får en drink. Denna skall hållas i en maskin samtidigt som man själv håller handen på en metallplatta. Detta gör att drinken får en statisk laddning och när du då sätter den till läpparna så får man en stöt. Så j*kla kul verkligen!!

Finns hos Elektro

Spiken
Vill man bli full är den här ett tips. 10 cl högprocentig alkohol (minns inte vilken) i ett STORT plastglas. Detta fylldes sedan till toppen med en Breezer. 100 kronor - dyr för att vara drink ja, men mycket alkohol för dom pengarna!

Finns hos TMEIT

T-röd
Inte helt oväntat återfinnes denna shot hos Flygsektionen. Djupt röd och bränner bra.

Finns hos Flygsektionen

Sour Smurf
Jag tror nog att ni kan lista ut det. Drinken är lysande blå och smakar gott utav Sourz.

Finns hos Lärarstudenternas Klubbmästeri

För att sammanfatta:
1 dag
2 fantastiska vänner
30 069 steg
x antal promille i blodet
Oändligt många minnen!

Någon som hänger med nästa år?

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg ,
Vad kul och låter som en riktigt rolig dag vännen!! 😃 Så kul!! Ha nu en fin valborg <3 Kramar!
johannautterberg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det VERKLIGEN! Tack fina och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
Linnea,
åh vad kul det där såg ut!:)
linneakinis.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det VERKLIGEN med =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Delila,
Fasen sååå kul <3
delilabasic.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Verkligen så kul!! <3
nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Så herlig innlegg! Høres ut som du har det kjempefint 💛💛
nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åh ser så galet kul ut, så sjukt fint att få uppleva sånt här haha, bästa outfiten också såklart. Vandrade förbi ett tag med likadana outfits fast lila på stan idag haha 😊 Kram❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaaa! Det var verkligen så sjukt kul!! Färgerna beror på vilket program man går =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Wow, vad roligt 😍
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! SÅ himla kul! <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
åååh det lät så himla roligt och så härliga bilder!!! <3
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det VERKLIGEN! tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Catrineliteavallt
Catrineliteavallt,
Vad roligt ni verkade ha det <3
nouw.com/catrineliteavallt
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det hade vi VERKLIGEN <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Jag som bor här ute på landet har aldrig ens hört talas om detta?? Men det låter och ser sjuuuukt roligt ut! Får lite mer förklaring nu till när jag såg din story. Jag tänkte men vadå eldrink? HAHA. En sak till, Huuuuuur kan man ens vara så sjuk snygg i ett par gröna byxor sådär som dig?? KRAM <3
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaaaa! Det var det sjukaste jag varit med om, men såååå kul!! Får ta med dig när du kommer ned! =) STOR KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Låter som att ni hade himla roligt, det gläder mig att läsa. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Det var det VERKLIGEN med kan jag säga =) kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin