Vägrar gå i ide

Godmorgon Fredag!! Jag kan fortfarande verkligen inte förstå att det är September redan. För mig kändes det nästan som att det gick från sommar ena veckan till total höst veckan därpå. Jag älskar delarna som medför nystart, ny inspiration, att kunna gå till jobbet utan att avlida av värme osv. Däremot är jag nästan livrädd för dom mörka kvällarna, kalla mornarna, regnvädret och allt däremellan. Kommer jag att sluta vara samma härliga person som jag varit nu under sommaren? Kommer jag att sluta vara den personen jag vill vara?

Jag hoppas verkligen inte det! Så jag känner lite att jag måste lägga upp någon slags plan för att inte gå i ide när mörkret slår till. Så här långt har jag kommit:

1. En stående dejt i veckan med @isabylund. Oklart om de kommer att fortsätta med ett glas vin eller om det blir mysfikor framöver. Men en sak är klar - jag behöver henne!

2. Och för att fortsätta 👆🏼ska vi skriva en bucketlist. Har ni några tips på punkter får ni jättegärna hojta till. Jag tänker mig kanske ett besök på fotografiska, äta köttbullar på Riche, promenera på söder och köra ett escaperoom.

3. Jag måste hitta en ny träningsform/träningsplan. För det är så lätt att fastna i samma mönster (= att se en film på crosstrainern varje morgon) och det är ju varken särskilt kul, inspirerade eller resultatgivande. Så en nytändning behövs!

4. En weekend i Göteborg is so needed! Som ni kanske vet bor min bästa vån Agge där nere, och en helg med henne är ett måste. Jag är bara osäker på hur jag ska få till det med tanke på att jag oftast jobbar 6 dagar i veckan. Men vill man så kan man, så på något sätt kommer det gå.

... and more to come!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Håller med dig! Verkligen sommar ena dagen, höst andra! ✨💛 Hoppas du får em fin fredag!! Kram 💛
nouw.com/hannakarlzzon
happyM
happyM,
Åh förstår verkligen din känsla men jag tror att du kommer få en riktigt mysig höst fina du ❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
sofiahaag
sofiahaag,
Museum, dricka varm choklad, höstpromenader, fota fina höstbilder, laga kantarellpasta, gå på spa! 😍
nouw.com/sofiahaag
torahansson
torahansson,
Å vilket inspirerande inlägg. Kram!
nouw.com/torahansson
Hannas krypin,
Håller med om att det slog om snabbt. Här är det också höst med regn och blåst. Bucketlist för hösten låter kul att skriva. För några år sedan skrev jag en bucketlist för året. Det var kul att försöka uppfylla punkterna. 😊
hannafialotta.blogg.se
emmyborg
emmyborg,
fint inlägg!!
nouw.com/emmyborg
artist
artist,
Bra med roliga planer för hösten
nouw.com/artist
artibus
artibus,
Ja det växlar så fort med vädret, man hinner inte med. Hoppas du får en fin helg ❤️
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin