Våga vara sig själv

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Sudio

Godmorgon Fredag? Redan?? Det känns som att det var igår jag klagade över att det bara var Tisdag ju och vips så är det Fredag. Visserligen spelar det ingen större roll eftersom att hela helgen kommer att gå till plugg, plugg och ännu mera plugg. But hey - that's life.

Jag skrev ju igår om hur tacksam jag är över att alla jag lärt känna via bloggen och andra sociala medier. En annan fantastisk person är @hilma, och under de senaste dagarna har vi pratat väldigt mycket om det här med att våga. Att sluta vara blyg. Att sluta hålla sig självt tillbaka pga en räddsla för misslyckande. Att helt eneklt våga vara den bästa versionen utav sig själv - vilket är sjukt långt ifrån enkelt.

Hörlurar HÄR // Jacka HÄR // Tröja HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR

Som ni vet vid det här laget har jag varit oerhört blyg, vilket många inte kan tro när dom träffar mig idag. Men tro mig, i grund och botten är jag fortfarande det. Däremot har jag insett att jag inte är så värdelös som jag under mina tonår trodde att jag var. Så varje dag kämpar jag med att ta mig ur den där comfortzonen och faktiskt visa den rätt så härliga tjejen jag är.

Därför gör det mig så otroligt stold att få vara en del utav Sudios kampanj som uppmärksammar Internationella kvinnodagen och framför allt lyfter och hyllar alla otroligt kvinnor i världen. Vi har alla rätt att må bra i oss själva - oavett hur vi ser ut, var vi kommer ifrån, vad vi tycker eller något annat. Vi alla ÄGER!

Genom hörlurar hittar vi många vägar in till oss själva, där stänger vi oss ute från omvärlden och kliver in i en värld av musik, poddar och ljudböcker som ger oss tid för oss själva. Detta vare sig vi dansar, sitter på jobbet, tränar, bakar eller helt enkelt lever! Acceptans av sig själv och att hitta lycka med allt vad det innebär att vara kvinna är något Sudio vill uppmärksamma. Hur fantastiskt?

Jag använder mig själv dagligen utav deras trådlösa hörlurar Tolv. På gymmet, på min morgonpromenad, när jag pluggar och när jag bara behöver få stänga mig inne och vara mig själv. Därför gör det mig så glad att få dela med mig utav koden MBERLIN15 som ger er 15% på hela deras sortiment. Dessutom får ni just nu en crossbody-väska och såklart paketet inslaget (vem älskar liksom inte att öppna paket?).
Happy shopping! Och ut och äg världen nu!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Älskar inlägget och ÄLSKAR bilderna, fasen vad bra dom blev!!!! Så jäkla roligt 😍😍 Puss!!!! Du är bäst
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Hur fin kan en människa vara egentligen? älskar din outifit, den klär dig så sjukt bra. Åh vilket bra inlägg, har länge kollat på dessa till min sambo och det är helt fantastiskt med en liten rabattkod med hihi. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Mirre,
Snygg outfit =D
sweetwordsbymirre.com
happyM
happyM,
SNyggaste du!!!!❤️ Och wow vilken outfit!! Kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Såååå snygg design på hörlurarna!! ❤️
nouw.com/beattriicee
by_anniess
by_anniess,
Snyyging!! Och så kloka ord!<3
nouw.com/by_anniess
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men hallå, ursäkta!! Hur snygg är inte du?? <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
juliamalmgren
juliamalmgren,
Så kloka ord och HALLÅ, hur snygg får man lov att vara?!?! 😱😍
nouw.com/juliamalmgren
tildablanksvard
tildablanksvard,
Alltså wow Matilda först och främst hur fin är inte du? och vilka kloka ord herregud man får världens motivations-kick av att läsa det du skriver
nouw.com/tildablanksvard
Två Månadslöner,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin