VÅGA, lyssna på din kropp och veckans planer

Innehåller affiliate-länkar

Idag har jag gjort något jag helt ärligt inte ens kan minnas sist jag gjorde - jag har haft en oplanerad vilodag. Jag är en sån som gör det jag har tänkt och att då inte gå till gymmet när jag planerat in det, nej det händer bara inte. Speciellt när jag redan är ombytt och har väskan packad. Men vet ni vad? Idag sa min kropp nej - och jag lyssnade.

Den här tentaperioden har tärt. Jag har varit så mycket mer odisciplinerad än jag vanligtvis är. Det har verkligen bara inte gått (tror det ligger en väldigt stor underliggande psykisk aspekt i att det är sista tentorna). Och i och med den tappade disciplinen har också kost- och träningsvanor både fallit och förändrats. Kortfattat: jag har tränat för mycket och ätit alldeles för lite.

Så idag sa kroppen nej - och jag lyssnade. Så det blev en vilodag från gymmet. Yay me!

Skjorta HÄR // Mobilskal HÄR

MÅNDAG
Kika in min insta-story så kan ni få exakt vad ja ghar gjort idag, haha!

TISDAG
Efter att ha åkt och hämtat ut ett samarbete från en butik i stan ska jag ut till Solna för ett annat samarbete innan jag åker vidare till Täby. Ett par timmar plugg och sen såklart BodyCombat och BodyJam.

ONSDAG
Morgonproemand och mysfrulle innan gym. Sen är det dags - tenta nummer 1 going down. Wish me luck! Kvällen skall sen tillbringas med en vän. God mat och en massa mys!

TORSDAG
Sista dagen med plugg. Förmiddagen kommer att gå till att fota en del samarbeten innan jag sen tar mig an kurslitteraturen en sista gång. På kvällen kommer sen Mamma upp och bor hos mig. Förstår ni hur mycket jag längtar??

FREDAG
Dagen jag riktigt längtar efter!! Min absolut sista tenta - waaaay!
Copy paste på Onsdagen men byt ut kvällsmyset mot Tentapubb. Här skall firas till tusen och dansas natten igenom.

LÖRDAG
Första dagen utan tentaplugg, vad gör man ens? Jag ska leva livet, ligga på sängen och göra ingenting, och bara njuta. När jag är klar med det är dags att börja packa. Woop woop! Minns jag rätt så ligger sommarkläderna nästan längst in i förrådet så det kommer bli något utav ett projekt.

SÖNDAG
Packa, städa, förbereda. Jag ska ju faktiskt vara iväg nästan 4 veckor, så lite förberedelser står på sin plats. Utöver det känns en fika-dejt som ett måste. Eller vad säger ni?

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är SÅ viktigt att lyssna på sin kropp och vad den vill, U go girl!! Lova nu att njuta på lördag med fri tentapluggsdag, hur underbart?! Stort lycka till nu på fredag och ha en grym vecka vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Önskar dig all lycka inför tentan <3

Du ser ut att må väl 😊
www.henrikolsson.eu
ByAJ
ByAJ,
Du er nydelig! <3
nouw.com/byaj
feliciah
feliciah,
Att lyssna på kroppen är så otroligt viktigt! Stort lycka till med allt plugg och tentan fina fina du <3 Hoppas du får en fin vecka!
nouw.com/feliciah
Produkt-recensioner,
https://produkt-recensioner.com/
produkt-recensioner.com/
LinaAxNilsson
LinaAxNilsson,
Bra att du lyssna på kroppen, ta hand om dig 💕
nouw.com/linaaxnilsson
Pia,
Jag har också haft ett par vilodagar, skönt!
www.piaw.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin