Väderångest, pengapanik och sagt upp en del av min identitet

Det här vädret alltså… Första Augusti kom, och hösten kom. Plötsligt blev jag påmind om hur mycket regn och rusk påverkar mig. Helt ärligt är jag lite rädd för Oktober och November. Jag mådde skit förra året och jag är inte beredd att göra det igen. Så nu ska jag verkligen jobba aktivt på att må bra, pusha mig till att fortsätta träffa vänner och hitta på saker. I needs it!

Jag har äntligen köpt TV. Det är första gången på 3-4 år som jag har en. Men jag kan ha gjort ett stort misstag. Med betoning på stor. För det är just vad den är. Nästintill enorm. Hela min lilla lägenhet kommer bli som en bio, haha. Men vad ska man säga? Go big or go home.

Äntligen börjar jag komma in i (vissa) rutiner. Även om jag såklart hade velat gå tillbaka till mina semester (o)vanor och snoza till 9-tiden varje dag så är det inte längre lika jobbigt att vakna vid 6 igen. De första veckorna var brutala och allt jag ville var att gråta. Men nu börjar det bli lite lättare. Thank God för det säger jag bara! Jag vaknade till och med nästintill pigg och glad vid 05:37 imorse. Det gillar vi!

Jag har gjort av med såååå mycket pengar de senaste dagarna. Alltså så mycket. Jag har som sagt köpt tv, nytt matbord, klänningar inför fredag, lagt en stor order hos proteinbolaget, och så ska vi inte ens börja prata om allt onödigt småhandlande jag börjat med. Plötsligt känns det fruktansvärt långt bort med lön om en vecka.

Jag har nog faktiskt inte skrivit det här inne kom jag på nu, men jag har sagt upp mitt gruppträningspass på SATS. Jag insåg att jag i och med min flytt inte kommer att kunna hålla min morgonklass på det centret jag var på, så jag fick säga ifrån mig det. Samtidigt jagar jag pass närmre mig såklart men än så länge har jag inte hört något. Så för första gången sedan jag var 17 står jag utan pass på schemat. Hur sjukt? Det känns verkligen som att jag sagt upp en del av mig själv. Som att en del av min identitet har försvunnit, för vem är jag utan att vara gruppträningsinstruktör?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin