Vad tror ni? Är det kört?

Innehåller affiliate-länkar

Guess who's back, back again <--- lite så känner jag, och det känns riktigt bra! Efter en post-tenta-period som i vanliga fall är lika med semester och återhämtning men som nu inte alls varit det, har jag gått runt och känt mig seg och oinspirerad. Men igår släppte det. Kombinationen utav vårväder (som visserligen idag innebar hagelstorm under min löprunda), flow i skrivandet och någon slags allmän ro i kroppen har resulterat i att jag äntligen känner mig som mig själv igen.

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR

Och med det har jag också blivit så himla sugen på att köra en liten ut-med-det-gamla-in-med-det-nya. Ni måste hålla med om att det finns så sjukt mycket fin inredning just nu! Jag vill ha typ allt, hihi! (Ja, jag börjar sakna min lägga lite granna). Något utav det mest fantastiska är att typ allt är på rea. Jag funderar faktiskt på att lägga en beställning och skicka den till läggan så jag har något härligt att mötas utav när jag kommer hem =)

1. TIGHTS - TOP // 2. TIGHTS - TOP // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR

Något jag däremot funderar på att klicka hem hit är lite nya träningskläder. Jag hade visserligen räknat med att vara här ett tag, men ändå packade jag bara två par tights (varav ett är nummer 5 = mina absoluta favoriter) och 3 sport-BHar. Snart fyra veckor med bara det, ja ni förstår ju. Och än en gång - så najs med rea!! Båda setten till vänster och hela det orangea settet (kan vi ta en stund för hur snygg färgen är??) är nedsatta. Jag känner att mitt uppsatta köp-stopp kan få ett väldigt abrupt slut här, haha! Vad tror ni? Klarar jag mig eller är det kört?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh, jag vill ha de matteus tallrikarna! Jag har mattues i blåa färg men är riktig sugen på de beige hihi <3
nouw.com/emmamehrali
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men så massa fint 😍
nouw.com/mammatillthea
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men wow så mycket fint!
nouw.com/tildablanksvard
happyM
happyM,
Åh ja, alltså det finns alldeles för mycket fint just nu!! Hade lätt kunnat handla upp sparkontot utan problem 💖 Kram
nouw.com/happym
Johannagrahn
Johannagrahn,
Äsch, unna dig för sjutton 🌟🤩
nouw.com/johannagrahn
englabjork
englabjork,
Hahah kanske är kört för köpstoppet nu då 😁 man lockas till mycket nu när man hinner fundera och titta på nytt <3 unna dig! Kram!
nouw.com/englabjork
linndossing
linndossing,
Unna dig vännen!! Det förtjänar du. Så himla många fina saker <3 Kram
nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,
Men åh så mycket fint! 😍 Man älskar ju alltid nya träningskläder, haha. Kram!
nouw.com/hilmak
Anngelic
Anngelic,
Jag känner mig också i en ut-med-det-gamla-in-med-det-nya fas just nu, kanske är det för att det oftast är så på våren men jag tror att allt det deppiga med corona gör också att man vill omge sig med nytt och vackert för att bli på bättre humör 😊
//Ann
nouw.com/anngelic

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin