Vad tinder har lärt mig

Jag tycker det är lite intressant det här med Tinder. Nu har jag visserligen inte varit någon superaktiv svipeare på senaste tiden, men ett tag var jag ändå rätt så aktiv. Oavsett kan vi konstatera att åsikterna om det och många och ofta splittrade. Jag personligen gillar det. Inte utifrån aspekten av att det ska vara ett enkelt sätt att hitta någon att ligga med (och så har jag aldrig heller använt det), och dessutom tror jag att det inte alls är det i samma utsträckning längre (det är i alla fall den bilden jag fått utav det). Nej jag gillar att det är ett enkelt sätt att skapa kontakt och gå på en eller annan dejt via.
Men om vi struntar i Tinder i sig så tycker jag att det är riktigt roligt utav en annan anledning. Jo, man får reda på en massa om sig själv och vad man letar efter (och undviker) i en potentiellt framtida partner.

3 bilder från dejter under det senaste året

Själv har jag exempelvis konstaterat:

- Jag har alltid trott att jag gillar brunhåriga killar, men majoriteten utav alla höger-svipes är blondare än jag själv. Vi snackar Kalles Kaviar. Så uppenbarligen har jag haft fel, haha!

- Har du ett namn jag inte kan uttala blir det tyvärr vänster på en gång. Jag är alltid nervös nog av att bara gå på dejten i sig, att då också behöva oroa sig för att inte ens kunna säga hans namn. Nej, det går tyvärr bort.

- Det här låter kanske ytligt, men jag är klar med hantverkare, så står det i bion är det vänster som gäller. Jag har insett att jag behöver någon som matchar mig när det kommer till att vara driven och engagerad och tyvärr upplever jag inte det i den yrkeskategorin . Skulle jag däremot träffa världens härligaste kille som det sen visar sig att han är säg byggare är det inte direkt som att jag kommer ställa mig upp och gå, haha! Men ni förstår kanske vad jag menar?
Andra yrken som går bort är bartender, väktare, lastbilschaffis mm.
OBS! Jag säger verkligen inte att det är något som helst fel på dessa yrken eller att vissa är bättre än andra! Utan detta är något jag dragit som slutsats efter ett par dater jag gått på.

- Har du redan barn är det tyvärr det oavkortat vänster som gäller. Jag är inte ens redo för mina egna barn och att då kliva in som stepmom... Nej,

- Det finns något som heter för mycket tatueringar. Missförstå mig inte, jag tycker det kan vara sjukt snyggt med sleaves och stora ryggverk, men uppenbarligen är det inget jag går igång på så.

- Även om jag inte är på jakt efter ett förhållande just nu (står det söker enbart seriöst är det vänster) så tänker jag i alla fall någonstans i bakhuvudet på att det kanske potentiellt skulle kunna bli något utav detta i framtiden. Så en bio i stil med Jag önskar att du var min kaffekokare så att jag kan sätta på dig varje morgon (skojar inte att jag sett denna...) går FET BORT. Likaså bilder där killen står och ler framför sin kompis nakna rumpa (yes, sett den med) eller andra saker som tyder på att han superskallen av sig nu och då. Jag är så över den där perioden och totalt omogna killar.

- Det finns något som heter FÖR snygg. Japp, dom killarna har haft en tendens att inte direkt ha några högskolepoäng att skryta med (alternativt har jag inte tagit reda på detta då en dick-pick satt stopp för vårat första möte).

- Jag gillar Tinder! Det hade jag verkligen aldrig trott. Att blyga Matilda skulle tycka om att gå på dejter, vem hade någonsin kunnat tro det? Och det är ett stort tips för er som är sugna på att börja att ge er ut på banan. Det är ett enkelt, lagom seriöst (om man undviker dick-picsen, haha) sätt att träffa killar på. Så ja, jag gillar't.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin