Vad tinder har lärt mig

Jag tycker det är lite intressant det här med Tinder. Många är vi som hse åsikter om det och må... Jag personligen gillar det. Inte utifrån aspekten utav att det ska vara ett enkelt sätt att hitta någon att ligga med (och så har jag aldrig heller använt det), och dessutom tror jag att det inte alls är det i samma utsträckning längre (det är i alla fall den bilden jag fått utav det). Nej jag gillar att der är ett enkelt sätt att skapa kontakt och gå på en eller annan dejt via.
Men om vi struntar i Tinder i sig så tycker jag att det är riktigt roligt utav en annan anledning. Jo, man får reda på en massa om sig själv och vad man letar efter (och undviker) i en potentiellt framtida partner.

3 bilder från dejter under det senaste året

(För er som inte har hängt så mycket på Tinder så kan jag snabbt berätta att en Vänster-svipe är negativ medan en till Höger är positivt)

- Jag har alltid trott att jag gillar brunhåriga killar, men majoriteten utav alla höger-svipes är blondare än jag själv. Så uppenbarligen har jag haft fel, haha!

- Har du ett namn jag inte kan uttala blir det tyvärr vänster på en gång. Jag är alltid nervös nog av att bara gå på dejten i sig, att då också behöva oroa sig för att inte ens kunna säga hans namn. Nej, det går tyvärr bort.

- Det här låter kanske ytligt, men jag är klar med hantverkare, så står det i bion är det vänster som gäller. Jag har insett att jag behöver någon som matchar mig när det kommer till att vara driven och engagerad och tyvärr upplever jag inte det i den yrkeskategorin . Skulle jag däremot träffa världens härligaste kille som det sen visar sig att han är säg byggare är det inte direkt som att jag kommer ställa mig upp och gå, haha! Men ni förstår kanske vad jag menar?
Andra yrken som går bort är bartender, väktare, lastbilschaffis mm.
OBS! Jag säger verkligen inte att det är något som helst fel på dessa yrken eller att vissa är bättre än andra! Utan detta är något jag dragit som slutsats efter ett par dater jag gått på.

- Har du redan barn är det tyvärr det oavkortat vänster som gäller. Jag är inte ens redo för mina egna barn och att då kliva in som stepmom... Nej,

- Det finns något som heter för mycket tatueringar. Missförstå mig inte, jag tycker det kan vara sjukt snyggt med sleaves och stora ryggverk, men uppenbarligen är det inget jag går igång på så.

- Även om jag inte är på jakt efter ett förhållande just nu (står det söker enbart seriöst är det vänster) så tänker jag i alla fall någonstans i bakhuvudet på att det kanske potentiellt skulle kunna bli något utav detta i framtiden. Så en bio i stil med Jag önskar att du var min kaffekokare så att jag kan sätta på dig varje morgon (skojar inte att jag sett denna...) går FET BORT. Likaså bilder där killen står och ler framför sin kompis nakna rumpa (yes, sett den med) eller andra saker som tyder på att han superskallen av sig nu och då. Jag är så över den där perioden och totalt omogna killar.

- Det finns något som heter FÖR snygg. Japp, dom killarna har haft en tendens att inte direkt ha några högskolepoäng att skryta med (alternativt har jag inte tagit reda på detta då en dick-pick satt stopp för vårat första möte).

- Jag gillar Tinder! Det hade jag verkligen aldrig trott. Att blyga Matilda skulle tycka om att gå på dejter, vem hade någonsin kunnat tro det? Och det är ett stort tips för er som är sugna på att börja att ge er ut på banan. Det är ett enkelt, lagom seriöst (om man undviker dick-picsen, haha) sätt att träffa killar på. Så ja, jag gillar't.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Haha, herregud vad jag satt och garva åt detta inlägget! Så sjukt roligt att höra om dina dejter och tankar du har. Jag har aldrig behövt använda mig av tinder så jag tycker det är riktig roligt att få höra från andra om upplevlesen. DAMN var fin du är!! Den bilden med glasen var ju helt magiskt fin!!! KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Jag tyckte att Tinder var såååå himla kul när jag var singel, haha. Så mycket sjuka människor där dock, men man kan ju hitta rätt vilket jag gjorde. Så mitt tips: Ta inte bort dem med krångliga namn haha ❤️ Träffade min pojkvän sedan tre år tillbaka (Rizvan) genom det och är sååå glad att jag vågade gå på den dejten, jag var så nervös för att jag inte hade en aning om hur man sa hans namn, haha. Men det slutade med att det blev ett jätteroligt ämne att prata om ❤️ Kraaam
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,
Hahah gud va roligt att läsa dina tankar när man själv aldrig använt tider (pga. förhållande sen flera år tillbaka). Verkligen SÅ starkt att gå på dejter! Hoppas verkligen du snart ska träffa rätt (om det är vad du vill) 😍 Kram fina du!! ♥️
nouw.com/hilmak
cinalaurla
cinalaurla,
Lycak till med swipandet och hoppas du snart hittar den rätta. KRAM ❤️
nouw.com/cinalaurla
Hedencrona
Hedencrona,
Hahha bästa jag läst idag! Jag ska våga utman mig själv mer och våga gå på dejt 😂😍
nouw.com/hedencrona
beattriicee
beattriicee,
Haha, så kul att läsa ju!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
tessanvictoria
tessanvictoria,
Hahah underbart inlägg! Kan nästan skriva under på varje punkt!!
nouw.com/tessanvictoria
linneassofie
linneassofie,
Men visst lär man sig så mycket om sig själv! Jag försöker gå lite utanför boxen när det kommer till tinder då jag insett att de jag trott jag letat efter, och som såg ''bra'' ut på papper, inte alls var något jag var ute efter i verkligheten. Spännande det där, brukar gå på ''känslan'' på ''energin'' jag får utav personen, då brukar det oftast bli väldigt bra 😃<3
nouw.com/linneassofie
Yasmine,
Hahah jag älskar verkligen ditt humoristiska sätt att förklara saker! Blev lite taggad att testa Tinder igen efter detta haha! Hör av mig när jag tagit mod till mig :p
yasmissy.blogg.se
Annika
,
Att söka enbart seriöst...swipeade du också vänster på de som står att de söker seriöst, dvs utan ordet enbart?

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin