Vad som ger mig energi

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Klänning HÄR

Heey guys!

Hur har eran helg varit? Min har varit så himlans bra! Vädret har varit helt otroligt (liksom i resten av landet), nästan för bra. Får man ens säga så? Men i Lördags hade jag en massa måsten jag var tvungen att ta tag i (livet med nybäddad säng och nystädad toa alltså) och då är det lite småångest att vara inomhus. Men jag startade i alla fall dagen med en fantastisk (om än sjukt varm) löptur.

Igår däremot njöt jag till tusen! Efter en liten sovmorgon (så välbehövligt! Jag har sovit riktigt dåligt i den här värmen...) mötte jag upp Ella för att gå en morgonpromenad längs Djurgårdskanalen. BÄSTA Söndagsrutinen! Speciellt nu när vädret är så här härligt. Får se hur jag ska lyckas övertala henne att hålla i det här i vinter med, haha!

Strax efter lunch hämtade @isabylund upp mig på kontoret för en glass-and-catch-up-dejt. Queenen av fika (som hon är) hade spottat ett litet café vid Tessinparken, som tro det eller ej heter Café Tessinparken, som ingen av oss testat innan. Så himla härligt! Sol, glass (kan verkligen rekommendera deras hallon-lakrits) och ett par timmars samtal om ALLT mellan himmel, jord och Tinder. Precis vad jag behövde kan jag säga!

Vi pratade mycket om energi. Vad som tar det ifrån en, hur vi behöver fördela den vi har, hur avsaknaden påverkat oss negativt och så vidare. Men också vad som ger en massa energi = en dejt med henne! (bland annat). Det är verkligen helt galet hur mycket ett samtal med en vän kan göra för ens välmående. Jag fick en sån kick att jag efter det lyckades ta tag i en massa småsaker som hängt över mig. Love it! Och LOVE the energy jag vaknar med idag! Ny vecka, nya möjligheter - nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Gud så fin du är i tofs!
Härligt att man kan sitta ute när det är så varmt <3
nouw.com/moayrvelid
marietheresel
marietheresel,
Så otroligt härligt att smitta varann med energi, hade behövt det idag 🙈❤️
nouw.com/marietheresel
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är sååå underbar 🤩
nouw.com/linnealiebig
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh vad härligt! 😍
nouw.com/oliviakulpakko
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men herregud så härligt! Du vet verkligen hur man tar vara på livet du vännen! Underbart väder och sen en glass på det kan knappast bli fel. Älskar att värmen är tillbaka igen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artist
artist,
Vad mysigt!
nouw.com/artist
Ullie,
underbar klänning ser sval o go ut. hej vännen hoppas du haft en fin helg o start på nya veckan kramiz
wweberskold.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vilken härlig energi att vakna upp med 😍
nouw.com/mammatillthea

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin