Vad som får mig att gråta

Vad är planen för midsommar?
Jag började faktiskt fundera på det i förrgår och än så länge är svaret: Inte en enda.

Eller jo. Jag ska med största sannolikhet hem till Gotland. Men sen då? Lika gärna som att jag hittar på något kan det sluta med att jag sitter hemma.

Vad får dig att börja gråta?
Jag gråter rätt så sällan, men när jag väl gör det så är det för att jag blir frustrerad. Oavsett om det är för att jag blir irriterad på mig själv, frustrerad över en situation eller för att jag inser hur orättvis världen emellanåt är.

Vad vill du göra om 10 år?
Jag vill leva ett liv jag älskar! Jag vill ha en familj jag älskar, jag vill ha ett jobb jag drivs utav och jag vill samtidigt känna mig fri.

Vad är det värsta du vet?
Orättvisor, hyckleri och stunder när jag bara blir allmänt trött på mig själv. Nu när jag skriver det ser jag att det mer eller mindre samma svar som det om vad som får mig att gråta, haha.

Vad vill jag testa?
Mer restauranger här i Stockholm. Som ni kanske vet vid det här laget har jag inte prioriterat det innan, så när vänner ber om tips på var man ska gå så har jag inga att ge. Men det skall förändras nu under sommaren. Vilka/vilken restauranger får jag inte missa?

Vad svarar du inte på?
Vilken som är min favoriträtt. Inte för att det är en hemlis, utan för att jag tycker att det är världens svåraste fråga att besvara. Nästintill omöjligt. Utöver det är jag faktiskt rätt så öppen om det mesta, så är det något ni undrar är det bara att fråga på =)

Vad blir du genuint glad av?
Oj, den här listan skulle kunna bli lång. Min familj, mina vänner, insikten av att jag bor där jag gör, kaffet direkt efter maten, när någon säger att dom inspireras av mig och ser upp till mig som en stark förebild, jordgubbar, Mormors röst i telefonen osv osv.
Jag beskriver mig själv som en positiv pessimist och har insett att jag mer och mer uppskattar, och blir genuint glad, utav dom där småsakerna i livet.

Vad för onödigt skulle du vilja?
Boka in en pedikyr och fotmassage. Jag har alltid haft världens sämsta fötter (kryddar inte) och dom har inte mått bättre av år av misshandlande instängda i träningsskor eller barfota i danssalen. Vi kan lämna det vid att jag inte hade blivit anställd som fotmodell, haha. Men att lägga 500 kronor på att någon ska måla mina tånaglar, det händer då inte (än i alla fall).

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Du inspirerar så HIMLA mycket fining! ❤️
nouw.com/frulindhamn
Ludvig
,
<3 Tack för all inspiration du alltid ger <3

Här kommer en riktig inbjudan till billig märkeshopping <3

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
annawickell
annawickell,
Finaste du!!
jag bokar gärna in pedikyr med dig 😍🙌🏼 Är nämligen i samma sits haha...
nouw.com/annawickell
ExklusivaMoi,
Rent spontant: Miss voon, + East, Lydmans, Restaurang Hantverket, "La Garden" på sparrowhotel, Oaxen (DYRT), Mathias Dahlgren, Bank Hotelet osv osv... Dessa kanske inte ligger i din prisklass men tycker dem är värda och när du inte vill vara "osexig snål" 😉 Jag HAR några för de undre men från mitt personliga förslag så är det första hand dessa!
ExklusivaMoi.blogg.se
sarasara
sarasara,

Kan tipsa om Pelikan!

nouw.com/sarasara
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så rolig lista, får jag sno den? om jag hänvisar att jag hittar den via dig 😃 <3

nouw.com/sarahlinnsliv
svullo
svullo,

kaffet direkt efter maten.. ja det är ju höjdpunkten 😉 den tänker jag med på direkt vid första tuggan 😊

nouw.com/svullo

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin