Vad som är viktigt när ditt jobb är din vardag

Good morning guys!

Just nu står jag på trappmaskinen på gymmet (min nya hang up), med Nyhetsmorgon på Ipaden och solen skinandes utanför fönstret. Vi kan ju konstatera att det utan tvekan finns sämre sätt att starta dagen på. Framför mig står sen ett antal timmars jobb innan jag hoppar på ett tåg ned mot Västervik där jag ska tillbringa helgen tillsammans med min älskade familj. Som jag ser fram emot det!

Hela veckan har jag känt mig låg på energi igen. Allmänt deppig, svårt att ta mig upp på morgonen och dåligt med motivation på jobbet. Så att samla på mig en massa energi i helgen är just vad jag behöver. Och det påbörjade jag faktiskt redan igår. Vid 17:30 lämnade vi kontoret i samlad formation och gick ned till Supper där vi hade bord. Som vi sett fram emot det! Jag tror att vi tjejer har försökt få till en middag där i snart ett halvår, men så har corona ställt till det… Men nu så!

Jag tänkte skriva att det var SÅ GOTT men måste nog ändå bromsa mig. Missförstå mig inte, det var GOTT, men jag tror att vi hade hypeat upp det lite för mycket så att förväntningarna var för höga. Det var också en förbeställd meny så vi kanske missade något vi egentligen hade velat ha? Men som sagt - det var ändå super gott och kvällen var faktisk!

Något jag har insett och också pratade med mina kollegor om igår, är hur viktigt det är att vi är ett bra team. Med tanke på hur många timmar vi är på kontoret och hur stor del av vårat liv jobbet faktiskt är så behöver vi inte bara jobba tillsammans, utan faktiskt vara vänner med. Och j*klar vilket bra team vi är just nu. Jag kan med handen på hjärtat säga att det här är personer jag verkligen gillar, bryr mig om och trivs runt.

För att vi ska bli ännu starkare så behövs just sånt här. Att en vanlig onsdag gå ut och äta middag tillsammans, att en fredag springa iväg och ta en lunch, stanna kvar på en AW, och vi har nu planer på att försöka få in mer helgmys med. Ni hör ju! V��rldens bästa jobb! Världens bästa team!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin