Vad jag uppskattar i livet

Idag är ingen vanliga dag. Tvärt om. Det är nämligen min älskade mammas födelsedag. Stort, stort grattis!! Tyvärr befinner vi oss på varsin sida Östersjön, vilket suger. Allt jag vill är att åka över, väcka henne med sång och frulle på sängen (precis så som det ska vara), men det går inte. Istället blir det ett grattis-sms, ett telefonsamtal i eftermiddag och sen firande nästa gång vi ses. För är det något vi lärt oss i våran familj så är det att dagar och högtider kan firas när som helst - bara vi är tillsammans!

I 50-års present fick Mamma av oss i familjen att vi skulle åka till Tallin. Att få ihop 5 personers scheman var inte det enklaste så det tog något år innan vi kom iväg, men vad tacksam jag är att vi gjorde det. Det var precis när jag och mitt ex hade gjort slut och jag mådde väl inte direkt som bäst. 4 dagar tillsammans med de personerna som betyder absolut mest för mig här i livet var precis vad jag behövde.

Det var precis en sån resa som vi i familjen älskar. Åker jag själv vill jag hitta på saker 24/7. Timmarna på hotellrummet kan enkelt räknas. Men med familjen är allt betydligt lugnare. För dom är semester lika med semester, och framför allt tid tillsammans. Fantastiskt nog de resorna som i efterhand lämnat störts intryck trots att jag upplevt hälften mot andra resor.

Min Farbror brukar säga att bara för att man är familj så måste man ju faktiskt inte tycka om varandra - tack och lov att vi gör det! och just det har jag tänkt på under den senaste tiden. Jag är så otroligt tacksam över att jag är född i en familj jag älskar och som jag saknar när jag inte kan vara med dom. Lite extra idag såklart när det är Mammas dag. Men som sagt, fira gör man dagen vi är tillsammans - och som vi ska fira då!

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,
fint inlägg ! <3
nouw.com/vardagsarlighet
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Så fint skrivet och va härligt det är när man kan samla familjen och njuta av tiden tillsammans!! Grattis till din mamma!🥰

nouw.com/belindagoransson
happyM
happyM,
Åh så fint ❤️ Stort grattis till din mamma ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin