Vad jag ser fram emot med att flytta till Stockholm

Innehåller affiliate-länkar

Note to self: Boka båtbiljett! Hur snopet hade det inte varit om jag på Fredag morgon inte ens kommer av ön bara för att jag har varit sämst på att boka? Haha!
Men ja, på Fredag flyttar jag igen. Det är verkligen en sån splittrad känsla kring det hela. Å ena sidan kan jag verkligen inte bärga mig förens jag är tillbaka i Stockholm, å andra sidan får jag total ångest över tanken på att lämna min älskade ö. Jag är inte redo för det än, samtidigt som jag inte klarar av att vara här en minut längre. Gaaaaah! Även om jag nästintill hela tiden känner mig halv så är det väldigt skönt att veta att oavsett vad jag gör, och oavsett hur det blir så kommer det bli bra! Och även om mitt hjärta inte vill lämna Gotland riktigt än så skriker varenda fiber i min kropp över hur mycket jag ser fram emot att flytta till Stockholm igen.

Vad jag ser fram emot

Vardagsmotionen. På Gotland har alla bil. Så enkelt är det. Det gör att man blir ärligt talat väldigt lat. Istället för att ta cykeln och cykla den kvarten det tar att ta sig till stan, så går man hellre dom 3 meterna ut till bilen och sedan kör upp (trots att det tar nästan lika lång tid...). I Stockholm däremot har jag ingen bil utan går, cyklar och åker kollektivt oavsett var jag ska. Att komma upp i 10.000 steg är inte ens något jag behöver tänka på utan det händer av sig självt.

Att inreda läggan. Om jag längtar?? Hell to the yes! I vanliga fall är jag rätt så snål när det kommer till både det ena och det andra, men med tanke på att jag faktiskt har tjänat rätt så bra den här sommaren (säger då det, att jobba på båten är typ världens bästa sommarjobb) så har jag lovat mig själv att unna mig detta. Jag beställde faktiskt en taklampa i Söndags (den HÄR). I vanliga fall hade jag nog köpt en för typ 200kr och inte 2000kr som den nu kostade. Men ja, jag är värd det. Min egna lilla studentetta.

Att ha mitt eget. Även om jag har älskat att bo hemma, och är mina föräldrar så tacksam att det inte ens finns ord som kan uttrycka det, så börjar det gå mig totalt på nerverna att konstant känna mig lite ivägen. Inte för att dom ser det så, men med tanke på att jag inte har någon direkt plats att göra av mina saker förutom det lilla rummet i källaren (och let's be honest, hur ofta orkar man springa ned med småsakerna där?) så har dom en tendens att hamna utspridda och ivägen överallt. Så att få tillbaka mitt egna, att få ordning och reda, och att få bestämma helt själv = drömmen just nu!

Att inte konstant ha så mycket gotte runt omkring mig. Missförstå mig inte, för jag älskar att ha kylen full, skafferiet proppat med mina favoriter och allt vad det nu kan vara, men min kropp mår inte direkt super utav det. Utav mina sommarkilon är 2 utan tvekan bara från flingor och ost, 1 från glass och 1 från godsaker i mässen (på båten). Tydligen är min karaktär inte lika bra som jag trodde, för även om jag inte är hungrig så måste jag vara där och nalla och det gör att jag konstant är uppblåst och har ont i magen. Så även om jag kommer sakna allt gott (oh hell I will) så kommer min mage att må tusen gånger bättre av studentbudgeten, haha!

Mina vänner! Att ha varit borta från mina kompisar i 3 månader nu är liksom inte riktigt okej. Som jag saknar dom alltså! Och nu i år är jag ju lite utav en ny person som dessutom bor betydligt närmre stan, så nu är det tacokvällar, Paradise-mys (räknar med dig Sofia), sällskapsspel och så mycket mer som gäller! Ihhh! Blir alldeles taggad av bara tanken!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin