Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Kan någon, snälla, berätta för mig vad jag har gjort för att förtjäna detta? För jag kan då verkligen inte förstå det. Efter mitt inlägg igår började det, eller egentligen direkt efter att jag la upp en story på min insta kvällen innan. DMs, mail, era kommentarer, sms, samtal - jag kan inte ens minnas sist jag blev så lovebombad. Alltså jag vet verkligen inte vad jag har gjort för att vara värd så mycket kärlek. TACK till alla er som på ett eller annat sätt hörde av er! Ni förstår inte hur mycket det betydde!

Topp HÄR // Byxor (slutsålda, men väldigt lika) HÄR // Skor HÄR

Efter en h*lvetes kväll i Måndags, en natt med väldigt lite sömn och sen en Tisdag som blev bättre och bättre kunde jag somna fylld av kärlek efter ett samtal med Mormor <-- precis vad jag behövde! (Älskar dig!)

Allt det här har verkligen fått mig att reflektera över hur lätt man påverkas utav andra och hur farligt det faktiskt kan vara. Hela tiden har jag självklart haft respekt för situationen men inte varit i närheten utav sån panik som jag fick i Måndags, utan har kunnat se allt rationellt. Men efter hets och desinformation från bara ett par enstaka personer satt jag där hulkandes. Så himla obehagligt!

Men efter lite andrum och ett steg tillbaka är jag tillbaka i mitt rationella jag. Idag är en ny dag och jag är tillbaka till att man får ta livet för vad det är helt enkelt.

Men det sagt, för att införa lite vanlig vardag, vill jag såhär i löningstider tipsa om att min kod MBERLIN ger er 10% hos Bubbleroom som veckan ut har 20% rabatt på hela sortimentet. Ni läser rätt! Ni får alltså 10+20=30% rabatt på ALLT hos Bubbleroom. Så sjukt! Så in och fynda! Unna er något som ger er lite extra vardagsglädje! Just go for it - för du är helt klart värd det!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Finaste du! Du är värld precis allt och lite till ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
MissJohansson
MissJohansson,
Finaste du! Du är värld precis allt och lite till ❤️❤️
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Åh det gör mig så glad att få läsa, du är verkligen värd all kärlek du får vännen! Så skönt att få prata av sig lite ibland, det behövs. Massa kramar till dig 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Du är VÄRD all KÄRLEK som man kan ge!!!! Du har verkligen ett hjärta av GULD <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åhhh fina du vad glad jag blir av att höra hur mycket kärlek du får, det är du så himla värd!!! ❤️ Stor kram hjärtat ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina fina du! <3 Det är verkligen så läskigt hur mycket vi påverkas utav omvärlden egentligen. Även jag har panikgråtit, varit skräckslagen utav situationen som nu är men ack så skönt det är att ha alla nära och kära runt omkring sig. <3 All kärlek till dig, vi fixar det här!
nouw.com/lillymihlte
Hilma
Hilma,
Finaste Matilda! <3 Vad skönt att du mår bättre nu, det är läskigt hur lätt man påverkas. Du vet att jag finns här om jag kan stötta på något sätt <3 Kram!! Vi tar oss igenom detta!
nouw.com/hilma
artibus
artibus,
Dalarna, Dalarna, Dalarna säger jag bara. Kom hit så ska vi kolla på vänner, kramas och äta mat tills vi går sönder. Finaste finaste du! <3
nouw.com/artibus
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men fina du!! Du är ju bara för grym och så skönt att du börjar må bättre igen<3
nouw.com/tildablanksvard
Emma Engström,
Matilda, du är värd så mycket kärlek som det bara går! Den fina peppen, stödet och allt som du ger oss är du som sagt mer än värd allt <3 Stor kram finaste du <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin