Vad har jag gjort för att förtjäna detta??

Innehåller affiliate-länkar

Kan någon snälla berätta för mig vad jag har gjort för att förtjäna detta?? För jag förstår då det verkligen inte. Hur kan det vara menat att jag ska få vara såhär lycklig? Hur kan jag ha rätten att få ha sånna här fantastiska dagar? För idag har livet verkligen visat sig från sin bästa sida! Och jag kan inte vara mer än tacksam för det och för livet <3

Kavaj HÄR // Sport-BH HÄR // Tights HÄR

Redan när jag vaknade hade jag en helt otrolig känsla i kroppen. Vi snackar till den grad där jag istället för att kasta mig ur sängen eller ta upp mobilen för att slö-scrolla, plockade fram min bok. Visserligen lästa jag bara ett par sidor innan jag fick en idé på ett nytt projekt och plötsligt inte kunde ligga still längre, haha!

Fylld med energi tog jag en riktig långpromenad i det helt otroliga vädret. För vädret har verkligen varit OTROLIGT idag! Jag vet att jag har sagt det förut, men vet ni vad? Jag är KÄR i Stockholm! Sådär riktigt nyförälskad så det liksom sprudlar i hela kroppen på en.

Anyways, vid 14:30 mötte jag upp den här pinglan (@isabylund) vid Stureplan för att först ta lite bilder (thank the Lord för att hon är världens bästa och ställer upp när samarbeten behöver fotas) och sen ta en riktig fika. Kan vi ta en stund för alla de år jag inte förstod grejen med att fika? Tur att hon lärt mig att uppskatta det finaste vi svenskar har, haha! Är ni på Mr Cake kan jag utan tvekan rekommendera deras morotskaka. Så god!

Den 1-1,5 timme vi båda hade räknat med att vi skulle hänga (en standard-fika liksom) blev helt plötsligt nästan 4. Under den tiden hann vi flytta mellan tre olika bord. Från helt och otroligt solläge (som till slut blev för varmt - får man ens säga så?), till skugga till ett bland läge. Och under den tiden avhandla världens alla problem (för den här gången) och börja planera för allt vi ska göra för att den här sommaren skall bli magisk.
För vet ni vad? Det här är verkligen bara början av den, och fortsätter den såhär så kan den kanske till och med ta sig in på listan över mina topp 3 bästa somrar ever.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh det verkligen sprudlar av glädje inom mig av det här inlägget Matilda, din energi smittar av sig!! Du förtjänar detta MER än MEST vännen, all lycka som går att hitta! Både du och Isa är så otroligt vackra på alla sätt och vis, så mysigt ni alltid verkar ha det!! Vill så gärna få träffa er <3 Haha det gäller att flytta sig med solen ibland, känner igen det såå!! Går tiden fort har man det mer än bra helt enkelt <3 STOR kram hjärtat! <3
nouw.com/emmaengstrom
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Härligt med glädje och energie 😊❤️👏
nouw.com/marreekholm
Linnealiebig
Linnealiebig,
Alltså, du är sååå underbar och inspirerande 😍🤩
nouw.com/linnealiebig
Fridaaselin
Fridaaselin,
vilka fina bilder och så mysigt ni verkade ha det<3
nouw.com/fridaaselin
happyM
happyM,
Åhhh ni ser ju verkligen ut att spendera sååå härliga stunder tillsammans!! Underbart!! Kram finis ❤️
nouw.com/happym
sofiahaag
sofiahaag,
Er vill man ju hänga med!! 😍
nouw.com/sofiahaag
Emmamehrali
Emmamehrali,
Min längtar efter att flytta till Stockholm blir bara större och större när jag läser din blogg haha 💕
nouw.com/emmamehrali
isabylund
isabylund,
MYSIGASTE STUNDEN <3 Är helt hög på energi efter denna helg!
nouw.com/isabylund

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin