Vad har hänt med mitt hår??

Godmorgon hjärtan!
Idag är en bra dag! En dag jag längtat efter! Jag ska nämligen (äntligen) till min älskade favoritfrisör. Tro mig när jag säger att det är på tiden. Jag tänkte först att jag skulle köra hela höst-updaten med ny färg, slingor och klippning. Men eftersom att jag hittat morgonträning och med det hårfönen 6 dagar i veckan kände jag att mitt hår kanske ska få vila så mycket som möjligt. Och med tanke på att jag fortfarande gillar hårfärgen så känns en enkelt uppfräschning som ett bra val.

Augusti 2019 // Augusti 2020

Kan vi btw ta en stund för hur långt mitt hår har blivit?? Jag är nästan chockad själv. Ni som följt mig ett tag vet ju att jag för typ 5 år sen förstörde mitt hår totalt. Stress till tusen och hemmablekning utan någon som helst respekt för tidsrekomendationer är ingen bra kombination. Jag minns fortfarande hur jag satt och borstade håret en morgon och bara såg på hur hårstråna brast ett efter ett. Så hemskt!

Oktober 2019 // September 2020

Efter det har jag kämpat, kämpat och åter kämpat med att ta hand om mitt hår. Att få det långt har verkligen varit en omöjlighet. Men äntligen börjar det hända något. Kan vi alla hålla tummarna och be en tyst bön för att Javiera inte behöver klippa allt för mycket utan att jag kan få fortsätta behålla lite längd?

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Håller tummarna🤍
nouw.com/johnssons
Netti Starby,
Jag tycker att du har fint hår men håller tummarna för dig till håret som du egentligen vill ha! <3 Kramis
starbys.se
Matildaogren
Matildaogren,
Håller tummarna för dig!
nouw.com/matildaogren
Mirre,
Det går nog bra =D
sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin