Vad drömmer du om?

I samarbete med Classicum

Vad drömmer du om? På kort och på lång sikt - vad har du för framtidstankar?

Jag är en sån person som ofta kikar framåt och nästintill planerar hur jag vill ha min framtid. Jag kan ofta ha svårt att njuta utav livet som det är just nu utan vill bara kämpa framåt mot en stark framtid. Samtidigt är jag alltid väldigt realistisk och har sjukt svårt att drömma och planera. Om någon frågar vad jag gör om 3 år har jag inget jättebra svar. Det jag vet är att jag då har tagit min kandidat och är förhoppningsvis på vägen mot en grym mäklarkarriär. En karriär där jag ska göra succé.

Men långsiktigt då? Om 10 år?
Då vill jag vara gift. Jag vill ha barn. Jag vill ha hus. Jag vill ha frihet och möjlighet att resa världen över och älska livet.

Ännu längre fram? Om 40 år?
Då vill jag kunna gå i pension. Jag vill bo i ett fantastiskt fint hus med en magisk trädgård, med ett växthus eller till och med ett uterum (kika in hos Classicum och se hur magiskt det kan bli! All min inspiration kommer därifrån) där jag kan samla ihop mitt tant-gäng, äta kakor och snacka skit. För jösses vilken bullmormor jag ska bli! Nybakade kakor, en påbörjad stickning och alltid ett sudoko nära till hands.

Det är mina drömmar det! Men samtidigt vet man aldrig vad som händer, utan man får helt enkelt ta alla chanser man kan och däremellan ta livet med en klackspark. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Ohh låter så härligt 😀
myflowergirl.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin