Vad 2020 lärt mig

Det här har minst sagt varit ett speciellt år. Inte alls vad jag hade tänkte mig. Inte vad någon av oss tänkt oss såklart. Never the less har det faktiskt snart gått ett helt år. 2020 är snart utbytt mot 2021. Så vad har jag då lärt mig under året? En hel del faktiskt, något jag nu tänkte dela med mig av.

1. Det finns inte plats i mitt liv för personer som bara tar energi och inte ger något tillbaka!

2. Tvätta händerna! Jag tänker inte berätta för er hur sällan jag tvättade händerna innan, för då kommer ni helt att tappa respekten för mig, hehe! Så det här året var kanske vad jag behövde ändå.

3. Morgonträning är livet! Nämen det har verkligen gett mig ett helt nytt liv!

4. Våga be om hjälp när du behöver. Ingen människa klarar av att alltid göra allting själv.

5. Tinder är ett oerhört bra tidsfördriv!

6. Det är okej att slänga tråkiga underkläder. Ni som känner mig vet att jag 1. tycker att underkläder är något av det tråkigaste som finns att köpa, och 2. hatar att slänga saker som faktiskt funkar. I år har jag dock lärt mig att det faktiskt är okej att slänga trosor med hål i (även om dom fungerar), för underkläder spelar verkligen roll. Det är skillnad på att ha på sig något snyggt och bekvämt, och att gå runt i tråkiga, trasiga, trosor som korvar sig på fel ställen. Eller på BHar som helt tappat färgen vid de här laget. Att jag numera kan stoppa ned handen i underklädeslådan veta att oavsett vad jag drar fram så kommer det bli en bra dag.

7. Får man ett döds-crave på leverpastej så kan det vara så att man har anemi.

8. Man kan faktiskt träna hemma. Jag har alltid haft en bild av att hemmaträning är något för insta-tjejer som använder det som en ursäkt till att få lägga upp en bild i sport-bh och inget som ger något resultat. Enters corona och jag är motbevisad.

9. Det här med hudvård är väldigt kul!

10. ... och det är vardagsglädje på hög nivå att ställa sig framför badrumsskåpet och se det fyllt med diverse produkter. (Istället för den annars ensamma burken med dagkräm köpt på Rusta eller ÖoB).

11. Kikärtor är fruktansvärt gott! Och billigt. Helt klart mitt karantän-livsmedel om vi hade hamnat i det.

12. Man kan faktiskt blogga enbart en gång om dagen.

13. Äter man godis varje dag så går man upp i vikt.

14. Det är väldigt många i Harry Potter och Fenixordern som har randigt på sig. Ta en klunk varje gång någon med randig tröja entrar så ska ni få se.

15. Jag är inte introvert. Jag är ambivert. Lika mycket som jag behöver min egentid för att ladda om mina batterier behöver jag energin jag får av att vara med mina vänner.

16. Det är skillnad på Airpods och på andra trådlöslurar. Airpods är livet!

17. Jag kan springa j*kligt långt om jag får feeling för det.

18. Det suger att ha dålig hy! I hela mitt liv har jag varit förskonad från allt förutom ett par enstaka finnar här och där. Men i somras hände något. Finnar, pormaskar, blemmor, sår. Jag har på riktigt skämts över hur jag sett ut och vägrat gå ut utan smink. Thank God har jag hittat produkter som räddat mig, men jag lider verkligen med er som fått tampats med detta hela liven.

19. Jag må vara 25 och älska den teknologiska utvecklingen men f*n vad irriterande det är när allt ska ske digitalt. Kan man inte bara få boka ett riktigt möte med en bankman eller läkare?

20. Få saker gör en så glad som ett blombud.

21. Det är fruktansvärt trevligt med AWs!

22. Ibland (rätt ofta) är man omgiven av idioter.

23. Ungkarls-tricket är guld. Ni vet det när man köper nya underkläder istället för att tvätta. Till mitt försvar hör dock att jag faktiskt behövde nya strumpor (alla 4a gångerna, hehe).

24. Stockholm är otroligt vackert!

25. Jag älskar att jag är en person som ser det positiva i saker och ting. Corona suger men det har också fört med så mycket gott. Människor har blivit mer ödmjuka och medmänskliga, aldrig har jag uppskattat naturen så mycket som nu, dagen jag får resa igen kommer jag explodera av lycka, mina vänner och min familj betyder så otroligt mycket för mig och ja, så mycket mer.

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken mysig lista för året! Det kanske inte blev som vi tänkt oss men väldigt många lärdommar♡ kram
nouw.com/emmeliesehlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin