Vaccinerad, på väg till dejt och djupa litterära frågor

- Jag är vaccinerad! För mig är det stort och något jag är väldigt lycklig över. Jag har egentligen aldrig varit nervös för min egen del, men för människor i min närhet och såklart samhället i sig. Så det känns så skönt att jag ”gjort min del” i det hela. Och sen måste jag tillägga att det hade varit fruktansvärt surt att snubbla på målsnöret och bli sjuk nu när jag klarat mig från dag 1. Så yay!

- Trots semester ringer mitt larm tidigt idag. Varför? Jo, 07:30 ska jag på dejt. Hör ni? Jag har helt ärligt inte dejtat sedan i Februari. Restriktioner, jobb, flytt osv har gjort att det inte funnits plats i mitt liv för det. Men nu så. Och då känner jag bara: Hur gör man? Hur pratar man med nya personer? Vad har man på sig? Vem är jag ens?
Hahaha! Ja, jag är sjukt nervös. Så önska mig lycka till!

- Pappa var ju här igår och hjälpte mig fortsatt i renoveringen. Vi lyckades bland annat få dit golvsockeln på garderoberna (som varit hemma på Gotland och vänt där han sågade till dom då dom inte passade från förra renoveringsrundan), satt fast ”skärbrädan” i köket och skickat med honom 3 lådor med saker som skall hem. Vi skulle också sätta dit knopparna på skåpen, men (såklart) så har företaget skickat fel skruvar. Så det gick inte... Som sagt, alltid är det något som strular. Men men, bra dag!

- Nu är vi där igen; Jag behöver en ny serie att följa. Jag har sett Younger under de senaste veckorna. Men igår tog sista avsnittet plötsligt slut och vips satt jag där igen med middagen klar och inget att se på. Har ni några tips? Hit a girl up please!

- Igår fick jag äntligen träffa @annawickell. Våra livsscheman har varit i total osynk. När hon varit i Stockholm har jag varit på Gotland, drunknat i jobb eller liknande, och när jag varit ledig har hon varit ute på vift. Men äntligen fick vi en gemensam lucka och det firades med islatte i kvällsvärmen. Underbart! Och kan vi ta en stund för hur j*kla snygg hon är?? Tror aldrig någonsin jag sett en sån snygg preggo.

- En fråga som vi stötte på i vårat samtal: Vad heter livmoder i plural?
Livmodrar? Livmödrar? Jag vet verkligen inte. Inget utav dom låter rätt. Jag har nog aldrig mitt liv hamnat i en situation där jag behövt böja substantivet, men det finns alltid ett tillfälle för första gången för allt. Och igår var det just det. Så vad tror ni? Livmodrar? Livmödrar?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin