Utgång på Spy Bar och köpte korv av känd DJ - min Fredag

Innehåller affiliate-länkar

Min Kavaj HÄR // Min Topp HÄR // Mina Byxor HÄR

Hej finingar! Hoppas ni har haft en underbar start på helgen! Det har verkligen jag i alla fall. Min bästa vän Agnes fick som sagt tag i en sista-minuten-biljett upp till mig ifrån Göteborg där hon bor och pluggar. Så i Fredags morse mötte jag upp henne och släppte in henne i min lägga innan jag åkte in till skolan. Efter ett par timmar utav föreläsningar åkte vi sen in till stan för att utföra ett par ärenden och köpa med oss lite sushi hem.

(Stort tips för alla studenter: Ladda ned appen WeSupero och använd sedan erbjudandet 2 för 3 på alla rullar hos Sushirullen. På så sätt fick jag över 15 bitar för bara 70 kronor. Hur bra??)

Trots att hon utan tvekan är min absolut bästa vän är vi båda oerhört dåliga på att höra av oss till varandra. Inte för att vi inte vill, utan för att vi båda vet att när vi väl ringer, well då pågår samtalet i typ 1,5 timme. Och att lyckas få våra olika livs-scheman (eller vad man ska kalla det) att gå ihop på det planet brukar gå lite sådär. Så förstå att det inte var en tyst minut här hemma när vinflaskorna korkades upp, haha!

Trots att jag har bott här uppe i Stockholm i över två år (fast egentligen räknar jag bara det som att jag har bott i Stockholm sen i September, men men) så har jag knappt gått ut något. När vi går ut hamnar vi liksom oftast på våra student-pubar. Så jag kände att det var dags att ta Spy Bar-oskulden, haha! Och om vi gjorde det! Kvart i fem imorse gick vi därifrån efter så många timmat utav dansande, varav några till och med uppe på VIPen, haha! Och oklarast utav allt var att vi på vägen hem köpte grillkorv utav Anis Don Demina (DJn bakom låten ovan) mitt på Stureplan. Kan någon förklara det?

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Snyggaste bruttorna 😍🤩😍🤩
nouw.com/linnealiebig
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så fina!😍💕
nouw.com/sandrakannasto
artist
artist,
Fina ni är!
nouw.com/artist
sofiahaag
sofiahaag,
Hahaha såå kul! Alltid så roliga kvällar på Spybar!
nouw.com/sofiahaag
happyM
happyM,
Sååå galet fina ❤️ Låter ju huuuur underbart som helst!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Men åhhh så härligt det låter!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
Mirre,
Ohh så trevligt ni verjar ha haft och gott mee
sweetwordsbymirre.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin