Utgång och flygresa

Jag kan inte riktigt släppa hur bra den här helgen som gick faktiskt var. Jag blir nästan lite arg över att jag tvekade på om jag skulle ta mig iväg. ”Jag behöver helgerna till att ta det lugnt och återhämta mig.” ”Det kostar faktiskt en del att åka.” ”Ska jag inte bara stanna hemma ändå?” Ni hör ju hur löjliga mina tankar har varit. Tänk om det här ⬆️ hade gjort att jag missat helgen med en av mina bästa vänner? Tänk om jag bestämt mig för att bara ligga hemma på soffan istället för att fylla mitt liv med minnen? Jo, jag blir verkligen arg på mig själv. Så påminn mig om det nästa gång jag börjar ifrågasätta livets självklarheter!

För den här helgen har verkligen varit så himlans bra! Fredagskvällen tillbringades ju med sushi (är ni i Göteborg är Amoshi Sushi the place to go to), Agges hembakade chokladkakor och en massa prat. När vi sen vaknade på lördagen tog vi först en promenad innan hon dukade fram frulle. Är det något Agnes kan så är det att duka fram och skämma bort med måltider och gotte! Hon är det levande beviset för, och påvisar verkligen vilken otrolig skillnad det gör att göra det där lilla extra. En vanlig middag går från just en vanlig middag till världens mysigaste stund bara genom att hon lägger upp i söta skålar, tänder ljus, fixar och donar. Det om något är verkligen en liten guldkant på vardagen.

Efter en vända på stan där ingen av oss kom hem med något annat än vin åkte vi hem för att göra oss i ordning för kvällens festligheter. Agnes hade nämligen styrt ihop en utgång med ett antal av hennes klasskompisar och dessutom bokat bord på Park Lane. Och Oh. my. God vilken kväll!! För första gången sen i Februari (?) var jag ute och dansade. Ni som följt mig ett tag och känner mig vet hur mycket jag älskar just det - att dansa. Jag skojar inte när jag säger att jag inte satt ner mer än kanske 5 minuter under de nästan 4 timmarna vi var där. Älska!!

Självklart var det inte ”som vanligt” utan alla sällskap var tvungna att vara vid sina bord, så fort man lyfte sitt glas eller flaska blev man tillsagd att man måste sitta ned och dricka om man stod upp, man fick bara beställa vid bordet och så vidare och så vidare. Men (!) man fick stå upp och dansa, det var utemusik, det var dunka-dunka och blinkande ljus. Jag har ju egentligen aldrig varit någon ute-tjej, men fasen vad jag nu inser att jag har saknat det. Och tänk vad jag hade missat om jag bara stannade hemma i Stockholm för att jag var lat och snål.

Efter en mysig start på söndagen med promenad, kramar och fortsatt massa prat åkte vi in till stan, åt lunch och vinkade hejdå till varandra när jag klev på flygbussen. För ja, jag flög faktiskt hem till Stockholm. Första gången jag var på ett flygplan sen i Mars. Så himla märkligt. Och så underbart! Det finns verkligen få saker som jag tycker är så vackert som utsikten av blå himmel och vingar över molnen. Jag kunde inget annat än att sitta och le bakom mitt (fantastiskt fina 😂) munskydd.

Nej hörni, bättre helg får man verkligen leta efter! Hur var eran? Bra hoppas jag!!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Låter helt klart som ett mer städat uteliv haha, skönt ju 😃

nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Låter som bästa helgen <3
nouw.com/linnealiebig
linndossing
linndossing,

Låter som du haft en helt fantastisk dag full med minnen <3 Mysigt!

nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad underbart att få höra att du haft en sån magisk helg! Att få skapa minnen tillsammans med andra är helt underbart. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Åh så underbart! Behövde du <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin