Ursäkta mig!

Nejmen vänta nu. Fredag?? Jag hade spontant gissat på Tisdag. Kombinationen utav jul/mellandagar, ”jullov” och tentaplugg har gjort att jag har tappat det helt. Obviously! Plötsligt fick jag väldigt många måsten imorgon (innan stan stänger). Det här med vad jag ska ha på mig på Nyår är fortfarande ett stort frågetecken som måste lösas. Likaså frågan om vilket bubbel.

Update: Nyår är på Tisdag och inte på Måndag som jag hade fått för mig. Lätt lost som sagt, haha! Det ger mig i alla fall en dag till att lösa alla frågetecknena. Way!

Idag har jag tillbringat största delen av dagen på Espresso House med näsan djupt försjunken i lagboken. Är lite stolt över mig för att jag tar tag i pluggandet, men samtidigt har jag ren och skär panik över hur lite jag har läst på och hur nära tentorna börjar komma... Life as a student.
Vid fyra fick jag i alla fall bryta för att åka till gymmet för att instruera en BodyJam - såååå kul! Och så behövligt för en mosig plugghjärna. Dessutom höll min vän Teresia en Les Mills Barre direkt efteråt, som jag såklart stannade på. Har jag inte träningsvärk i rumpan imorn så vet jag då inte, haha!

Och efter att ha insett att det nu är Fredag överväger jag att åka till Lasse P (som jag saknar Los Panchos alltså! Visbys bästa kvarterskrog!) och köpa hem en pizza. Resten av familjen är i Fröjel och jag ska tillbringa kvällen med ännu mera plugg. Så det kan jag väl vara värd??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin