Ursäkta mig!

Nejmen vänta nu. Fredag?? Jag hade spontant gissat på Tisdag. Kombinationen utav jul/mellandagar, ”jullov” och tentaplugg har gjort att jag har tappat det helt. Obviously! Plötsligt fick jag väldigt många måsten imorgon (innan stan stänger). Det här med vad jag ska ha på mig på Nyår är fortfarande ett stort frågetecken som måste lösas. Likaså frågan om vilket bubbel.

Update: Nyår är på Tisdag och inte på Måndag som jag hade fått för mig. Lätt lost som sagt, haha! Det ger mig i alla fall en dag till att lösa alla frågetecknena. Way!

Idag har jag tillbringat största delen av dagen på Espresso House med näsan djupt försjunken i lagboken. Är lite stolt över mig för att jag tar tag i pluggandet, men samtidigt har jag ren och skär panik över hur lite jag har läst på och hur nära tentorna börjar komma... Life as a student.
Vid fyra fick jag i alla fall bryta för att åka till gymmet för att instruera en BodyJam - såååå kul! Och så behövligt för en mosig plugghjärna. Dessutom höll min vän Teresia en Les Mills Barre direkt efteråt, som jag såklart stannade på. Har jag inte träningsvärk i rumpan imorn så vet jag då inte, haha!

Och efter att ha insett att det nu är Fredag överväger jag att åka till Lasse P (som jag saknar Los Panchos alltså! Visbys bästa kvarterskrog!) och köpa hem en pizza. Resten av familjen är i Fröjel och jag ska tillbringa kvällen med ännu mera plugg. Så det kan jag väl vara värd??

Gillar

Kommentarer

Alice,
Hoppas du unnade dig den där pizzan, det förtjänar du! Och ja, man blir verkligen heeelt veckovill av alla dagar kring jul, haha! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
elllensvensson
elllensvensson,
Håller med, är inte med på vilken dag det är 💘
nouw.com/elllensvensson
Jasmine,
Fortsatt lycka till med studierna!
Önskar dig fortsatt fina dagar i december.
Kram
rosanatt.blogg.se
happyM
happyM,
Haha relaterar så mycket, håller verkligen inte koll på dagarna alls ❤️ Kram
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh men verkligen man har ingen koll såhär under ledighet!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin