Uppe på Hemnet

Var det bara jag som inte ens märkte av att det blev sommartid igår? Jag vaknade av mig själv, pigg och glad vid 09. Jag hoppade upp ur sängen, gjorde mig en kopp kaffe, slog på Nyhetsmorgon och började städa och stöka. Det var först då jag hörde att klockan slagit om. Så det betyder alltså att jag vaknade av mig själv vid 08. Precis som dagen innan - och det var efter att jag kom hem från Soapbar efter 03. Egentligen inte så konstigt för att vara jag, men lite oväntat ändå. Även om det inte varit stressigt på jobbet på sistone så känner jag att jag är i det där stadiet när jag behöver semester. Det är liksom dags för det.
Dagens mantra ”Bara 2,5 vecka kvar. Bara 2,5 vecka kvar”.

Nej, nu överdriver jag. Jag har haft en fantastisk helg med min älskade familj och är ordentligt booztad med energi. Efter att ha kickat igång lördagen med både GRIT och BodyCombat mötte jag upp Mamma för en lunch och lite egentid. Jag tog med henne till Reload (ÄLSKAR!) på Sveavägen. Därefter åkte vi över till Söder där Isa skulle spela årets sista Volleyboll-match. Jag ska erkänna att jag verkligen inte är något fan av att kolla på sport. Men jag satt där som en stolt mamma varje sekund hon var på planen.
Middag åt vi sen på Eatnam där vi satt kvar och pratade i ett par timmar innan vi skildes åt för kvällen. På vägen hem slogs jag av tankarna av hur otroligt lyckligt lottad jag är som har världens bästa, bästa familj som jag älskar så otroligt mycket.

Den här veckan är en blandning av att ha mycket och göra, och samtidigt ingenting alls. Just nu känner jag mig rätt energilös överlag (trots helgen), så jag hoppas att allt planerat kommer bli fantastiskt kul. 2 roliga möten idag, 2 visningar på onsdag (både Jungfrugatan och Melodislingan ligger ute på Hemnet) och ett par kompisdejter inplanerade. Let’s kick it!

Hoppas ni får en underbar vecka!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin